Vraag & Antwoord

OS Windows

XP overschrijven

4 antwoorden
  • Hallo allemaal, Als ik XP op mij computer heb staan, en dan vervolgens XP opnieuw wil installeren. Door XP erover heen te installeren. Welke mappen, bestanden en drivers behoud hij dan? En welke mappen, bestanden en drivers niet? Wie weet dit? Of weet waar ik het antwoord op kan zoeken? mvg, Roy
  • Je bedoelt waarschijnlijk de [url=http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm]Repair Install[/url]? Instellingen en documenten (Mijn documenten) worden behouden. Windows-updates ben je wel kwijt.
  • [quote:938a02bb85="M@rc"]Je bedoelt waarschijnlijk de [url=http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm]Repair Install[/url]? Instellingen en documenten (Mijn documenten) worden behouden. Windows-updates ben je wel kwijt.[/quote:938a02bb85] Ik bedoel een installatie over een bestaande installatie. En dat kan b.v. via die Repair Install. Maar volgens mij ook gewoon door de partitie waar de windows install staat niet te formateren. En dan daarna te kiezen voor een nieuwe install. Maar ik begrijp dus dat ik windows instellingen, de mappen, documenten/werkmappen/database bestanden behouden blijven? En hoe zit dat met drivers en programma's? Of is het allemaal afhankelijk van het feit of bestanden in de zogenaamde windowsmappen staan, zoals b.v. mijn documenten, program files etc?
  • [quote:f4d153a76e="roy_startpag"]Ik bedoel een installatie over een bestaande installatie. En dat kan b.v. via die Repair Install. Maar volgens mij ook gewoon door de partitie waar de windows install staat niet te formateren. En dan daarna te kiezen voor een nieuwe install. [/quote:f4d153a76e] Dan gaat ie alles installeren in een andere map en krijg je eigenlijk een volledige nieuwe installatie van Windows XP. Je krijgt dan bij het opstarten ook een bootmenu zodat je kan kiezen welke windows je wil opstarten. Wil je de bestaande windows XP bijwerken dan kan dit volgens mij alleen door de Repair-installatie.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.