Vraag & Antwoord

OS Windows

xp opnieuw installeren

Anoniem
erik_gj
2 antwoorden
 • hallo,

  ik heb een virus ( al mijn snelkoppelingen zijn weg en ik kan alleen nog documenten openen. iets met het register??) in mijn pc, de oplossing is formateren heb ik mij laten vertellen, dit ga ik doen. alleen heb ik daar een paar vragen over.

  -hoe het het met het registeren/activeren? hoe moet dat met de 2de keer xp installeren (sinds de vorige x heb ik 3 nieuwe kaarten in gebouwd 1 harde schijf erbij en xtra geheugen)

  -ik heb op c windows xp staan op f muziek op g spellen en op h allerlei patchen en updates. moet ik de schijven f g en h ook formateren? of kan ik gewooon c formateren en xp er weer opzetten en dat alle bestanden op f g en h nog werken? wie o wie kan mij helpen.

  gr erik
 • Het probleem met de activatie van XP is hier al een paar keer aan bod gekomen. Probeer via internet, lukt dit niet dan Microsoft bellen, probleem uitleggen, en nieuwe activatiecode vragen. Ze zullen daar niet moeilijk over doen.

  Voor een nieuwe installatie moet je de C-schijf formatteren.
  Op F staat je muziek (mp3) en die zul je nog steeds kunnen afspelen.
  Programma's en games zul je opnieuw moeten installeren. Meestal brengen deze wijzigingen in het register aan, en deze wijzigingen zijn uiteraard verdwenen door te formatteren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.