Vraag & Antwoord

OS Windows

afsluit venster uitschakelen

3 antwoorden
  • Als je in win-xp met meerderen accounts tegelijk actief bent, en je wilt de pc afsluiten dan krijg je altijd een venster met de vraag "weet u het zeker dat u de computer wilt afsluiten omdat er nog andere mensen actief zijn......" dan druk je normaal ja of nee, maar nu is mijn vraag, kun je dit venster uitschakelen??? b.v.d. Jos Jansen.
  • Niet zo gezond, want als die andere mensen nog toepassingen open hebben zijn ze alle niet-opgeslagen gegevens kwijt...
  • Nee dat is niet waar daar gaat het ook niet om, de pc sluit toch eerst alle programma's af ook die van andere accounts als je de de pc uitschakeld. Er word alleen aangegeven dat er nog een andere account actief is en van die vermelding wil ik af.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.