Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

LSA Shell (Export Version)

Anoniem
JanHankel
3 antwoorden
 • Sinds ik de laatste 10 critical updates voor XP-home van de Microsoft site heb gehaald gebeurt regelmatig het volgende:
  Er komt een window met de mededeling dat het systeemproces system32\isass.exe onverwacht gestopt is met statuscode -1073741819. Dan begint ie met 60 seconden af te tellen en vervolgens start het systeem opnieuw op.
  Soms is er iets met LSA SHell (Export version) met ongeveer de volgende details: szAppName: Isass.exe szAppVer 5.1.2600.1106
  szModName: rpcrt4.dll szModVer 5.1.2600.1254 offset 00037e20
  Verder wordt je (denk ik), geacht in de volgende files te kijken:
  Isass.exe.mdmp en appcompat.txt
  Ik heb al een beetje lopen spitten op internet en het schijn dat deze fout met Win2000 ook voorkomt en wordt opgeheven met het laatste servicepack. Ook staan er enige hotfixes. Voor XP kan ik niets vinden.
  Kan ieand mij hiermee helpen??
 • http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;306497
 • Hoi,

  Bedankt voor je reactie, maar daar ben ik al geweest en volgens mij is dat alleen voor Win2000.
  Voor mijn XP heb ik alle service pakketten, critical updates en hotfixes al geinstalleerd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.