Vraag & Antwoord

OS Windows

geluidskaart wil niet meer geinstalleerd worden

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Ik heb mn moeders windows opniew moeten installeren. Ik heb namelijk een multiboot system met twee keer windows ME (XP komt pas met de kerst) alleen nu ik het geinstalleerd heb wil mn geluidskaart het niet meer doen.

  Ik heb hem al tig keer opnieuw geinstalleerd maar dat hielp niet. Ik heb hem ook al in een ander PCI slot gestopt. Weet iemand wat ik moet doen

  De geluidskaart is een: Soundblaster 128 PCI
 • Wat zegt appaaraatbeheer?

  [edit] ik zie dat je er nog een topic over hebt lopen: http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=104840&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= [/edit]
 • Je hebt 2x 2000 :-? ?
  Iig, werkt hij op de een niet en op de ander wel? (OS) of op allebei niet?
  Probeer eens nieuwe(re) drivers van de website te halen. (www.creative.com(?))
 • ik heb het al opgelost, kheb windows weer opniew erop gezet. Maar ik heb idd twee keer windows ME op mn pc staan. Een voor mn moeder en een voor mij. Dan houden we de zaken een beetje gescheiden en starten ze allebei vlot op. Ik heb zelf nogal veel achtergrond programma's lopen.

  en zoals je hebt kunnen lezen (wel doen he) heb ik geen problemen bij mn eigen windows gehad en wel bij die van mn ma. maar alles werkt nu weer dus: MODERATORS SLOOOOOOOOOOOOOTJE, alsjeblieft :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.