Vraag & Antwoord

OS Windows

Bootcd in loop

3 antwoorden
  • Na een jaartje wil ik m'n harddisk eens volledig leeg en opnieuw een propere installatie van w2k. Ik boot vanaf de cd, en het bekende blauwe scherm verschijnt. Maar 10 minuten nadien is de schijf nog aan het initialiseren van allelei controllers. Ik zie dingen die ik enkele minuten voordien ook al gezien heb. Oke ik neem een andere cd van windows2000 en krijg hetzelfde resultaat. Heeft iemand enig idee wat er gebeurt? Booten lukt wel maar daar blijft het ook bij. Ik vrees als ik start vanaf een w98 bootdisk dat hij ook zal blijven hangen op het bovenstaande. ps: als bootdevice staat m'n cd-brander en ik heb voordien nooit een probleem gehad hiermee.
  • Heb je nieuwe hardware geplaatst? (NA de vorige instalatie) Zoja, wat voor'n? Mogelijk is je cdrom defect o.i.d. Kijk anders eens bij welke drivers hij blijft hangen en de boel laat herstarten...?
  • [quote:223b7e513d="turbo-pascal"]Heb je nieuwe hardware geplaatst? (NA de vorige instalatie) Zoja, wat voor'n? Mogelijk is je cdrom defect o.i.d. Kijk anders eens bij welke drivers hij blijft hangen en de boel laat herstarten...?[/quote:223b7e513d] Blijkbaar zijn er probs met m'n cd-rw. Ik heb deze afgekoppeld en laten booten van m'n gewone cd en toen was alles opgelost.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.