Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Outlook2003: Importeren adresboek

Rick Gimpel
5 antwoorden
 • Hallo forumvrienden.
  Ik werk sinds een paar weken met Outlook2003. Na 1e instalatie kon ik het adresboek importeren uit OE. Maar na een defect aan de pc en dus reparatie heb ik alles opnieuw ginstallerd.(Dus ook Outlook) Als ik nu met importeren verwijs naar de lokatie van het adresboek, dan krijg ik keurig de melding dat hij is geimporteerd, maar hij is niet te zien in mijn contactpersonen. Het adresboek staat netjes op de juiste lokatie in WS2003. Als ik exporteer krijg ik de melding dat het bestand al in gebruik is. Ik heb ook ingesteld dat ik de eigenaar ben. Het adresboek is een .wab bestand. Werkt Outlook soms met een andere exestentie? En kan ik die straffeloos wijzigen. Ik hoop dat jullie me hiermee verder kunnen helpen, want vanuit het adresboek zelf werken is erg omslachtig, maar voor zolang het duurt kan het zo nog even.
  Vast bedankt voor jullie inbreng.
 • Hoi vrienden, het is opgelost.
  Ik zal jullie de oplossing niet onthouden, en vertellen wat ik gedaan heb. Mijn adresboek was een .wab bestand terwijloutlook zocht naar een .pab bestand. Ik heb OE even geactiveerd, m'n adresboek geimporteerd, en vervolgens met outlook het OE-adresboek beimporteerd. En klaar was Rick.
 • [quote:5416c2b2ba="Rick Gimpel"]En klaar was Rick. (KEES :P)[/quote:5416c2b2ba]
  :wink:
  Je had natuurlijk ook gewoon de extensie kunnen wijzigen :lol:
 • [quote:dff3a43ec0="turbo-pascal"]Je had natuurlijk ook gewoon de extensie kunnen wijzigen :lol:[/quote:dff3a43ec0]Het is gepraat achteraf, maar weet je zeker of je daarmee kunt volstaan? Beide systemen kunnen geheel verschillende formaten hebben. Zo kun je b.v. ook niet een wab-bestand van OE6 importeren in OE5 (omgekeerd wel).

  Jan de Boer
 • Hm zo had ik nog niet gedacht nee…
  (niet zo netjes van mij :oops:)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.