Vraag & Antwoord

OS Windows

Kleuren van offlinepersonen MSN Messenger

8 antwoorden
  • Mijn offline contacten staan als groen ipv rood bij msn. Iemand enig idee, want als je moet zoeken tot waar je online personen staan bij een grote lijst is dit niet zo handy.
  • Dus als ik het goed begrijp wil je offline en online contactpersonen apart gesorteerd hebben? Zoja: contactpersonen->contactpersonen sorteren op->online/offline. Als het zo staat dan heb je 2 groepen, de groep online en de groep offline. Als dit niet is wat je bedoelt, misschien kun je je vraag iets duidelijker stellen?
  • [quote:1c3f613c64="Rens_uit_His"]Dus als ik het goed begrijp wil je offline en online contactpersonen apart gesorteerd hebben? Zoja: contactpersonen->contactpersonen sorteren op->online/offline. Als het zo staat dan heb je 2 groepen, de groep online en de groep offline. Als dit niet is wat je bedoelt, misschien kun je je vraag iets duidelijker stellen?[/quote:1c3f613c64] [url]http://users.telenet.be/oliviermichiels/pcwichelen/msn.htm[/url] Dit zal iets meer duidelijkheid scheppen[/url]
  • Open Messenger - Contactpersonen - Contactpersonen sorteren op 'Online / Offline'
  • [quote:24ca21aeb6="M@rc"]Open Messenger - Contactpersonen - Contactpersonen sorteren op 'Online / Offline'[/quote:24ca21aeb6] Oke, maar de kleuren zijn nog steeds hetzelfde. Maar hier kan ik wel mee leven.
  • MSN al eens opnieuw geinstalleerd ??
  • [quote:0233040031="NoepZoR"]MSN al eens opnieuw geinstalleerd ??[/quote:0233040031] Pc werd zaterdag geformateerd en nadien w2k met sp4 erop. Clean install en als eerste msn erop. Dus vermoed ik dat het iets te maken heeft met de 41 updates die ik nadien geinstalleerd heb.
  • [quote:55220fa097="olivier"][quote:55220fa097="NoepZoR"]MSN al eens opnieuw geinstalleerd ??[/quote:55220fa097] Pc werd zaterdag geformateerd en nadien w2k met sp4 erop. Clean install en als eerste msn erop. Toen had ik dit niet. Ik zal het eens opnieuw installeren. Dus vermoed ik dat het iets te maken heeft met de 41 updates die ik nadien geinstalleerd heb.[/quote:55220fa097]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.