Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

weinig systeembronnen {win98}

None
11 antwoorden
 • Ik heb regelmatig last van weinig systeembronnen , als ik bijv. 3 vensters heb geopend dan heb ik nog maar 70% over ! roll: Ligt dit aan mijn systeem of is dit een algemeen probleem met Windows 98 ? PS : stel dat ik XP messchien weer ga installen heeft die er ook last van ?
 • Misschien heb je teveel programma's op de achtergrond draaien en zijn de systeembronnen bij het opstarten al voor een groot gedeelte in gebruik.
  Drie vensters open. Van een zelfde programma?
  Heb je er last van? Wordt je pc trager?
 • [quote:c095a753d8="M@rc"]Misschien heb je teveel programma's op de achtergrond draaien en zijn de systeembronnen bij het opstarten al voor een groot gedeelte in gebruik.
  Drie vensters open. Van een zelfde programma?
  Heb je er last van? Wordt je pc trager?[/quote:c095a753d8] Op de achtergrond heb ik dit draaien : NVIDIA QuickTweak en Creative PCi Audio mixer en natuurlijk de klok. En over die vensters het is als ik elk programma open. en Ik heb er last van.
 • Wat bedoel je met last van? Wordt de pc trager of wat is het probleem?
 • [quote:21bb8e840e="M@rc"]Wat bedoel je met last van? Wordt de pc trager of wat is het probleem?[/quote:21bb8e840e] Het probleem is dat ik allemaal vervelende *** schermen krijg van windows, en dan kan ik dus niet verder werken.
 • [quote:748c5c7684="Computerfreakje"] Het probleem is dat ik allemaal vervelende *** schermen krijg van windows, en dan kan ik dus niet verder werken.[/quote:748c5c7684]
  En wat melden deze schermen? (98 is lang, lang geleden, en bij die sterretjes kan ik me weinig voorstellen….alhoewel ik ken wel een drieletterwoord dat er past….)
  Swapfile is ok?
  Al gescand op spyware?
 • [quote:0f861f4a7a="M@rc"][quote:0f861f4a7a="Computerfreakje"] Het probleem is dat ik allemaal vervelende *** schermen krijg van windows, en dan kan ik dus niet verder werken.[/quote:0f861f4a7a]
  En wat melden deze schermen? (98 is lang, lang geleden, en bij die sterretjes kan ik me weinig voorstellen….alhoewel ik ken wel een drieletterwoord dat er past….)
  Swapfile is ok?
  Al gescand op spyware?[/quote:0f861f4a7a] Spyware kanik niet hebbe want ik heb (nog) niks gedownload , de foutmelding is : Onvoeldoende Systeembronnen beschikbaar , als u merkt dat de pc trager wordt sluit dan een paar programma's.
 • Te weinig systeembronnen, dan moet je geheugen bij plaatsen zegt men. Maar dit gaat voor jou niet op: 320 MB is al heel wat voor Windows 98.
  Misschien toch eens via msconfig kijken wat er op de achtergrond allemaal draait en wat echt niet mee moet opstarten schakel je gewoon uit.
 • [quote:3839f4195e="M@rc"]Te weinig systeembronnen, dan moet je geheugen bij plaatsen zegt men. Maar dit gaat voor jou niet op: 320 MB is al heel wat voor Windows 98.
  Misschien toch eens via msconfig kijken wat er op de achtergrond allemaal draait en wat echt niet mee moet opstarten schakel je gewoon uit.[/quote:3839f4195e] kheb ff msconfig opgestart en met opstarten starten deze programma's : Scanregistery
  Taakcontrole
  Systemtray
  LoadPowerProfile
  Ensoniqmixer
  NVQuickTweak
  WinampAgent
  LoadpOwerProfile


  Welke kan ik allemaal uitschakelen ? Ik heb hier namelijk nog niet zo ervaring mee ben nog maar pas 13 dus.
 • Zal ik je eens een mooie link geven: http://www.pacs-portal.co.uk/startup_pages/startup_full.php
 • [quote:ee42a4ee3b="M@rc"]Zal ik je eens een mooie link geven: http://www.pacs-portal.co.uk/startup_pages/startup_full.php[/quote:ee42a4ee3b]thanx

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.