Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

PDF in Word 2003 - Hoe??

Anoniem
JBS
8 antwoorden
 • Weet iemand hoe je in Word 2003 een PDF kunt maken?

  Acrabat 5.0 intaleerde in Word 2000 een plugin waarmee je rechtstreeks een PDF kunt maken.

  In word 2003 gebeurt dit niet. Ook via de PDF writer van Adobe lukt het niet. (Volgens word zou er een distiller instelling over het insluiten van fonts niet goed staan, alle instelling zijn echter juist).

  Printen naar bestand (via een postscript - Linotronic - printerdriver) naar een bestand en daarna openen in distiller resulteerd in een onduidelijke postscript fout.


  Fouch
 • [quote:eb614d6ac3="fouchienus"]Acrabat 5.0 intaleerde in Word 2000 een plugin waarmee je rechtstreeks een PDF kunt maken. In word 2003 gebeurt dit niet.[/quote:eb614d6ac3]

  Sorry, niet veel tijd maar dit klopt niet. Ook in Word en heel Office 2003 komt die plugin er. En anders afdrukken naar de PDF-writer, als die goed geinstalleerd is kan dat vanuit elke applicatie ongeacht wat en hoe, het is immers in zijn gedrag een normale WIndows-printer.

  mvrgroet Edmond
 • De Plugin wordt niet geinstaleerd in office 2003. En een PDF maken via PDF-writer lukt vanuit elke toepassing (Quark X-Press etc. een testpagina vanuit XP gaat ook goed), behalve vanuit office 2003.

  Disteller geeft via distiller een "Undefined Limited check" error (als er vanuit word naar bestand wordt geprint -via een postscript-printerdriver).

  Hetzelfde document geopend in word 2000 en daarna geprint naar bestand, daarna via distiller een PDF gemaakt gaat zonder problemen ook via de plugin in word gaat het zonder problemen.

  Fouch.
 • google.nl, zoek daar op PDFCreator 0.71. Is een gratis PDF creator. Installeerd zich als printer
 • En de Acrobat PDF Writer wat doet die?

  groetjes Edmond
 • De PDF-writer geeft dezelfde melding als rechtstreeks vanuit Word.

  zijn de mogelijkheden van PDF-Creator hetzelfde als van distiller?
  De word bestanden zijn nodig voor drukwerk, de kwalitiet moet dus zo hoog mogelijk zijn.
 • Het programma is gratis, dus probeer het eens uit…

  Max
 • PDFCreator is inderdaad gratis. Zelfde kwaliteit als die van Adobe. Maar wel maximum van 10 pag. per PDF. Maar met Acrobat Writer 4.0 was 10 ook max.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.