Vraag & Antwoord

OS Windows

nieuwe hardware gevonden uitzetten ??

9 antwoorden
  • is het mogelijk om de optie nieuwe hardware gevonden uit te zetten ??? ik krijg sinds ik een andere brander heb deze melding, terwijl ik alles kan met deze brander en in apparatenbeheer staat dit apparaat werkt correct. ik heb een dual boot systeem en onder 98 werkt de brander wel zonder deze melding, maar onder xp blijft steeds deze melding komen (2x) hoe nu op te lossen prim master= hd prim slave=dvd speler sec master=brander sec slave=cd rom speler alvast bedankt. :oops:
  • Is crosspost alfaed :evil:
  • Eindelijk iemand die het antwoord weet, maar hoe kan ik het toepassen?? crosspost wat is dat en hoe kan ik het voorkomen ?? en welk website moet ik bezoeken ?? alvast bedankt. edwin. :-?
  • Crosspost kan je voorkomen door maar 1 topic te openen en niet meerdere voor dezelfde vraag. Dus dit is geen oplossing voor je probleem, maar meer een huishoudelijke mededeling. :lol:
  • sorry dat was niet mijn bedoeling aangezien het probleem niet aan de brander ligt maar aan windows xp of mijn pc, heb ik dezelfde vraag nogmaals op deze plaats gesteld. ik dacht dat de vraag hier meer op zijn plaats was/is. weet niemand een oplossing ???????? :oops: ik wil gewoon die melding uitzetten.
  • [quote:4156fde70f="alfaed"]sorry dat was niet mijn bedoeling aangezien het probleem niet aan de brander ligt maar aan windows xp of mijn pc, heb ik dezelfde vraag nogmaals op deze plaats gesteld. ik dacht dat de vraag hier meer op zijn plaats was/is. weet niemand een oplossing ???????? :oops: ik wil gewoon die melding uitzetten.[/quote:4156fde70f] als je die melding uit wil zettuh moet je denk ik op zoek gaan naar un tweak programma voor xp bijv: TweakXP Pro .
  • Dus in apparaatbeheer in XP staat hij ook goed geinstalleerd? Heb je in apparaatbeheer nog kruizen of uitroeptekens?
  • Is het niet de CDROM speler die goed wordt gevonden, en de brander de fout...? Probeer gewoon nieuwe(re) drivers.
  • ik heb in apparatenbeheer geen uitroeptekens en het is niet de cd rom speler maar de brander die het probleem is als ik de oude brander terug zet heb ik als enigste verschil een stuurprogramma van microsoft en bij de andere twee branders geen stuurprogramma. hoe dit komt ????? ik heb geen idee zelfs in de bios staat de goede brander vermeld. het lijkt alsof hij ergens die gegevens van de oude brander vasthoud en geen nieuwe accepteerd. wie o wie heeft de oplossing ik heb de oude brander teruggezet omdat ik gek wordt van die melding steeds. groeten edwin. ik heb de brander en speler als master en slave ook gedraaid en dan krijg van beide die melding dat er geen stuur programmas gevonden zijn. zou het dan een bios instelling zijn ????

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.