Vraag & Antwoord

OS Windows

vreemd

6 antwoorden
  • Graag een reactie op het volgende probleem want ik wordt er echt gek van. Als ik een web-site bekijk is er niets aan de hand, maar zodra ik een sub-site opent slaat die vast en is het Ctrl-Alt-Delete en dat gaat vaak,heel vaak zo. Waar kan dit nu aan liggen ????? Als je het ook niet weet dan is dit voor mij jammer maar als je het echt weet GRAAG DE OPLOSSING!! Ik heb XP. Heel erg bedankt alvast en ik hoop dat iemand de oplossing kent. Harry
  • Virusscanner ? Firewall ? ......Welke "overbodige" processen draaien er ? Schakel ze eens uit en test opnieuw..........
  • ([url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/faq.php#1]Wees duidelijk :: Handleiding[/url])
  • onder win98 enzo bleek het vaak te gaan om een verkeerde oleaut32.dll. kun je je herinneren een prog te hebben geïstalleerd dat deze file heeft vervangen? probeer de originele weer terug te zetten.
  • [quote:f5e83f64ae="derkdejong"]onder win98 enzo bleek het vaak te gaan om een verkeerde oleaut32.dll. kun je je herinneren een prog te hebben geïstalleerd dat deze file heeft vervangen? probeer de originele weer terug te zetten.[/quote:f5e83f64ae] Goed lezen jongen ! Wij spreken hier over XP :-?
  • als ik niet gelezen zou hebben dat het om xp ging had ik wel een andere formulering gekozen...... en misschien werkt die truc wel onder xp: niet geschoten altijd mis!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.