Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Laatst geopend bestand

olivier
7 antwoorden
 • Op onze server staan enkele documenten van het wpm type. Ik zou graag weten naar wat dit enigzins zou kunnen verwijzen en of dit nog gebruikt wordt. Ik vermoed gezien de ouderdom dat het met word perfect te maken heeft.
  Ik zoek naar bestanden via geavanceerde opties.
  Op datum gewijzigd tussen 01/01/1990 en 31/12/1999.
  Wanneer een bepaald bestand afhankelijk is van een bepaald programma, wordt dit dan als gewijzigd opgeslagen of als laatst geopend?
  Want als ik via de verkenner op zoek ga naar laatst geopend krijg ik niks te zien.
 • Is geen bestand, is een WP-macro-bestand (voert dus een macro uit):
  zie hier
 • [quote:f50bb3c57e="Passer"]Is geen bestand, is een WP-macro-bestand (voert dus een macro uit):
  zie hier [/quote:f50bb3c57e]

  Oke dat weet ik nu ook.
  Maar hoe kan ik weten of die macro nog gebruikt wordt? Of kan ik dat niet.
 • Wp openen en in een bestand de macro laten uitvoeren ( weet niet welke versie je hebt, maar bij de 9- versie is het zo: extra - macro - uitvoeren en daar naar de macro gaan.
 • [quote:86094168d2="Passer"]Wp openen en in een bestand de macro laten uitvoeren ( weet niet welke versie je hebt, maar bij de 9- versie is het zo: extra - macro - uitvoeren en daar naar de macro gaan.[/quote:86094168d2]

  Neen zo bedoel ik het niet. De datum die erbij staat, bv 12-10-1991, is dat de echte datum dat het het laatst geopend is of is dit de datum dat hij aangemaakt werd. Ikzelf wil hem niet openen.
 • Verplaats ze even naar een nieuwe submap, dan kloppen alle koppelinge niet, en wacht of er zich mensen melden. Geef ze een maand, dan archiveren.

  groetjes Edmond
 • Ook nog een oplossing: maak zelf een andere macro aan, voer hem de dag erna uit en kijk of de datum verander is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.