Vraag & Antwoord

OS Windows

Laatst geopend bestand

7 antwoorden
  • Op onze server staan enkele documenten van het wpm type. Ik zou graag weten naar wat dit enigzins zou kunnen verwijzen en of dit nog gebruikt wordt. Ik vermoed gezien de ouderdom dat het met word perfect te maken heeft. Ik zoek naar bestanden via geavanceerde opties. Op datum gewijzigd tussen 01/01/1990 en 31/12/1999. Wanneer een bepaald bestand afhankelijk is van een bepaald programma, wordt dit dan als gewijzigd opgeslagen of als laatst geopend? Want als ik via de verkenner op zoek ga naar laatst geopend krijg ik niks te zien.
  • Is geen bestand, is een WP-macro-bestand (voert dus een macro uit): zie [url=http://filext.com/detaillist.php?extdetail=wpm] hier [/url]
  • [quote:f50bb3c57e="Passer"]Is geen bestand, is een WP-macro-bestand (voert dus een macro uit): zie [url=http://filext.com/detaillist.php?extdetail=wpm] hier [/url][/quote:f50bb3c57e] Oke dat weet ik nu ook. Maar hoe kan ik weten of die macro nog gebruikt wordt? Of kan ik dat niet.
  • Wp openen en in een bestand de macro laten uitvoeren ( weet niet welke versie je hebt, maar bij de 9- versie is het zo: extra - macro - uitvoeren en daar naar de macro gaan.
  • [quote:86094168d2="Passer"]Wp openen en in een bestand de macro laten uitvoeren ( weet niet welke versie je hebt, maar bij de 9- versie is het zo: extra - macro - uitvoeren en daar naar de macro gaan.[/quote:86094168d2] Neen zo bedoel ik het niet. De datum die erbij staat, bv 12-10-1991, is dat de echte datum dat het het laatst geopend is of is dit de datum dat hij aangemaakt werd. Ikzelf wil hem niet openen.
  • Verplaats ze even naar een nieuwe submap, dan kloppen alle koppelinge niet, en wacht of er zich mensen melden. Geef ze een maand, dan archiveren. groetjes Edmond
  • Ook nog een oplossing: maak zelf een andere macro aan, voer hem de dag erna uit en kijk of de datum verander is.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.