Vraag & Antwoord

OS Windows

Google Toolbar doet het niet bij sommige accounts

6 antwoorden
  • Beste mensen Ik heb windowsxp met de google toolbar. Ik heb drie gebruikersaccounts aangemaakt. Bij de twee laatste doet de zoekfunctie van de google toolbar het niet; ook zoeken via google.nl lukt niet. Waar kan dit probleem vandaan komen? Vrgr en bvb Benno
  • [quote:0980fcfbe8="Benno Dora"]Beste mensen Ik heb windowsxp met de google toolbar. Ik heb drie gebruikersaccounts aangemaakt. Bij de twee laatste doet de zoekfunctie van de google toolbar het niet; ook zoeken via google.nl lukt niet. Waar kan dit probleem vandaan komen? Vrgr en bvb Benno[/quote:0980fcfbe8] Waarschijnlijk een probleem met beperkte rechten anders kijk eens bij Start>Configuratiescherm>Gebruikersaccounts als je die accounts alles wil laten doen moet je de rechten op Beheerder van deze computer zetten.
  • Dank voor de reactie. Jammer, alle accounts zijn beheerder; dus de beperkte rechten zijn het niet. Iemand anders? Vrgr Benno
  • Installeer de Google-Toolbar eens één voor één bij alledrie de account apart. Misschien helpt dat wel. Een aantal zaken zijn toch behoorlijk gescheiden van elkaar. Misschien de Toolbar ook.
  • [quote:6dae0c620d="Benno Dora"]Bij de twee laatste doet de zoekfunctie van de google toolbar het niet; ook zoeken via google.nl lukt niet. [/quote:6dae0c620d] Krijg je de toolbar wel te zien? kan je wel gewoon surfen naar google.nl? of krijg je die helemaal niet te zien?
  • Installeer de gebruikers eens opnieuw. Als je dat niet wilt, maak dan nog een extra nieuwe gebruiker aan. Blijft het probleem dan bestaan?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.