Vraag & Antwoord

OS Windows

Opstartmenu verschijnt ongewenst (windows Me)

4 antwoorden
  • Ik heb "Systeem herstellen" gebruikt, daarna werkte mijn NAV plots niet meer goed. Nu is vrijwel alles opgelost maar....bij het opstarten verschijnt nu steeds een opstart menu van windows waar ik moet aangeven of ik gewoon, veilig, etc wil opstarten, met een timer die loopt. Hoe krijg ik dit weg? Ik heb met de zoekfunctie al eerdere antwoorden op dezxe vraag geprobeerd maar die betreffen niet windows me. Kan iemand mij helpen?
  • Ik heb dit probleem al heel lang geleden aangekaart bij Symantec, maar blijkbaar is hiervoor geen oplossing voor. Het antwoord dat ik destijds kreeg: -----Knip Dit heeft met een datum conflikt te maken. De restore fuktie gaat terug naar een vroegere datum en dit zorgt ervoor dat NAV niet meer begrijpt of hij nu wel of geen update gedaan heeft.(zijn definities zijn dan bv van een datum die nog komen moet) De restore funktie is er als een soort laatste redmiddel in geval van een crash en kan ook met andere programma's problemen geven. Het probleem met NAV is overkomelijk maar u moet er al uw Symantec produkten handmatig voor deinstalleren. -----Knip Het enige dat je zou kunnen proberen is de "herstelactie" ongedaan maken (als dit nog kan!), ofwel NAV opnieuw installeren...... Groet, Ton
  • Ja, via de Symantec website heb ik de problemen met NAV na lang gedoe nu wel opgelost. Maar...mijn vraag was: (waarschijnlijk omdat ik bij het NAV probleem verhelpen iets in mijn register heb moeten veranderen?) heb ik nu het probleem dus dat als ik nu mijn computer opstart, het windows opstart menu verschijnt. Dan klik ik wel gewoon op "Gewoon opstarten"en dat doet ie dan ook, maar dat schermpje is natuurlijk erg irritant. Hoe verhelp ik dit windows opstart probleem ? Iemand nog een tip?
  • Typ msconfig in start\uitvoeren. Klik op tabblad Geavanceerd. Vinkje weghalen bij "Enable Start menu". Of het bestand Msdos.sys aanpassen: [Options] BootMenu=1 1 in een 0 veranderen. Msdos.sys is een verborgen bestand. Eerst zichtbaar maken. Kan je openen met Notepad.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.