Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Programma's in opstarten starten 2 keer op. (xp)

Struis
13 antwoorden
 • Wie helpt mij?

  Ik heb een aantal programma's die automatisch moeten opstarten als ik windows xp opstart. Deze programma's heb ik in opstarten staan. Dit werkt net even te goed, aangezien alle programma's 2 keer opstarten. Dit vind ik nogal vervelend, vooral omdat sommige programma's dat niet heel prettig vinden. Nou vraag ik me af hoe het kan, ik heb al een aantal instelling bekeken, zoals persoonlijke menu's gebruiken aan of uit, snelkoppelingen bij all users, of alleen bij me zelf(bij documents en settings). Maar niets helpt. Wie heeft er een idee?

  Thnx
  StruiS
 • zijn ze niet overgeneomen door 'msconfig'zodat deze ze start en tevens opstarten in je startmenu.
  Probeer even de programma's die dubbel opstarten uit de map in je startmenu te halen en even ergensanders naar te kopieren, bijv. naar je bureaublad en dan opnieuw opstarten.
 • Nee jammer genoeg niet. Als ik ze uit het menu haal starten ze helemaal niet meer op.
  Heel vaag niet?
 • [quote:0bbe040d8a="Struis"]Wie helpt mij?[/quote:0bbe040d8a]
  http://www.mlin.net/StartupCPL.shtml
 • Zet ze anders alleen in msconfig, en kijk eens of die ze ook dubbel opstart.

  start > run > msconfig [enter].

  Jochem
 • [quote:828ee3b3b6]Zet ze anders alleen in msconfig, en kijk eens of die ze ook dubbel opstart.
  [/quote:828ee3b3b6]

  Lijkt me goed plan, alleen hoe doe ik dat. msconfig opstarten geen probleem, maar programma's toevoegen lukt niet. Kwam er trouwens wel achter dat de programma's die in opstarten staan ook in msconfig staan. totdat ik ze weghaalde uit het opstart menu, toen waren ze ook weg uit msconfig.
 • Ik ben nog even aan het proberen geweest met msconfig. Wanneer ik een programma in opstarten zet zet windows xp hem automatisch 2 keer in msconfig. 1 keer onder common startup en een keer onder startup.
  Wanneer ik 1 van deze uitvink verdwijnt, na opnieuw opstarten, de ander ook en wordt het programma niet opgestart. Heeft iemand nog een idee?

  Thnx
  StruiS
 • Starter van Codestuff ?
  http://members.lycos.co.uk/codestuff/
 • Op zich wel een idee, maar toch vraag ik me af hoe het komt dat het niet gewoon werkt via windows
 • Omdat het Windows is ? :D
 • Leesvoer
 • Da 's duidelijk.
 • [quote:5d8701db4d="Struis"]Ik ben nog even aan het proberen geweest met msconfig. Wanneer ik een programma in opstarten zet zet windows xp hem automatisch 2 keer in msconfig. 1 keer onder common startup en een keer onder startup.
  Wanneer ik 1 van deze uitvink verdwijnt, na opnieuw opstarten, de ander ook en wordt het programma niet opgestart. Heeft iemand nog een idee?[/quote:5d8701db4d]
  Zucht :roll:

  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=680391#680391

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.