Vraag & Antwoord

OS Windows

Symbolen invoegen in Excel

Anoniem
Dirk Bakkeren
5 antwoorden
 • [quote:900f9f8175="Dirk Bakkeren"]Ik wil graag symbolen in Excel kunnen invoegen (bijv. het ‰-teken als tekst) net als in Word. Ik mis echter onder Invoegen een button Symbool. Kan ik dat ergens toevoegen in Excel? Ik weet wel dat je het kunt vinden onder bureauaccessoires maar dat geswitch wordt op den duur wel omslachtig.

  Waarom gaat dat überhaupt in Word en Excel zo rudimentair? Hoewel ik al lang geen WordPerfect meer gebruik herrinner ik me dat dat veel en veel beter en overzichtelijker geregeld was.[/quote:900f9f8175]

  Over welke versie Excel praten we, die van Office 2003/2002 of een oudere?
  Die optie hoort in beginsel aanwezig te zijn in het submenu invoegen. Zo niet, dan lijkt me de beste optie de Office CD in de pc te stoppen en de Office-installatie te repareren.
 • het werkt zo bij elke versie…
 • Ik wil graag symbolen in Excel kunnen invoegen (bijv. het ‰-teken als tekst) net als in Word. Ik mis echter onder Invoegen een button Symbool. Kan ik dat ergens toevoegen in Excel? Ik weet wel dat je het kunt vinden onder bureauaccessoires maar dat geswitch wordt op den duur wel omslachtig.

  Waarom gaat dat überhaupt in Word en Excel zo rudimentair? Hoewel ik al lang geen WordPerfect meer gebruik herrinner ik me dat dat veel en veel beter en overzichtelijker geregeld was.
 • Zit er niet zo'n pijltje onderaan de lijst van Invoegen ?
 • nee die zit er niet…

  je kan wel vanuit Word kopieeren, maar die functies zit niet excel zelf

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.