Vraag & Antwoord

OS Windows

Foutmelding in achtergrond bij games

7 antwoorden
  • Redelijk recente games (Fifa 2003 en Soldier of Fortune 2) willen niet opstarten. Ik krijg het opstartscherm van de spellen, ik hoor het geluid van windows voor een foutmelding en ik kan niets meer doen, ik moet resetten (hoewel ik wel nog de cursor van windows bovenop het opstartscherm kan bewegen, wat erop wijst dat het probleem ergens in windows zit. Iemand een idee wat het probleem, of hoe ik misschien kan teweten komen wat voor foutmelding windows geeft in de achtergrond?
  • Welke Windows versie gebruik je?
  • vergeten te melden: Windows XP Pro NL Heb trouwens al op de achtergrond geprobeerd met alt prt scr de foutmelding te kopieren en dan in paint (opgestart voor het spel) maar dit lukt dus niet.
  • Kan je pc het wel aan? Was je proc en mem? Heb je wel de cd erin... :roll: Hoveel andere programma's draaien op de achtergrond? (ctrl-alt-del->processen, er zijn er wel veel van windows, dus kijk niet verbaas :wink:) Geef iig ff je systeem config door...
  • Mijn bescheiden P4 2.4 ghz (HT, FSB800) met 512 mb DDR RAM (800 mhz) en ATI Radeon 7500 (128 mb) is zeker genoeg lijkt me. Enter the Matrix en Need for Speed Hot Pursuit 2 draaien wel zonder problemen. Ook wanneer ik alle achtergrondprocessen (die ik en windows kan missen) sluit heb ik het probleem nog steeds. En de cd's zitten er wel degelijk in.
  • Alle updates van windowsupdate binnengehaald? Zijn er geen patches voor het spel bijgekomen?
  • Windows is volledig up to date (staat op auto), net als de games (sofII 1.03 (officiële gold patch) en fifa 2003 heeft geen patches).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.