Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows XP van HP

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Op mijn werk hebben wij een aantal nieuwe computers waar problemen mee zijn in Windows. Dit varieert van vastlopers, tot kritieke fouten tot het niet kunnen printen via het netwerk.

  Het vreemde is dat dit allemaal computers zijn die geleverd zijn door HP met een Windows XP versie van HP. De andere computers op de afdeling hebben een XP versie uit de winkel. Deze computers hebben deze problemen niet. Is dit toeval of is deze HP versie van XP gewoon 'crap'?

  Ik weet dat dit soort vreemde problemen vroeger ook voorkwamen met de Windows 98 versie van Compaq.

  Is dit een bekend probleem en is hier meer info over te vinden op internet?
 • Wel alle updates geinstalleerd? Computerfabrikanten hebben PC's vaak al in een vroeg stadium geconfigureerd of gebruiken een oud image.
 • Inderdaad, ik ken "pre installs" waar zelfs de grafische driver die was voor de videokaart van de vorige aanbieding. Kortom… checken, updaten en anders echt installeren.

  groetjes Edmond
 • Of eens een belletje doen naar HP. Ik weet niet hoe oud de pc's zijn, maar ik neem aan dat er gewoon garantie op zit. En zeker als het wat meer computers zijn, is het handig een reperatuur te laten komen, dan heb je achteraf geen gezeur dat je het zelf kapot gemaakt hebt.

  Jochem
 • Die zijn al langs geweest en doen gewoon een nieuwe Windows install. Daarna begint het weer van voor af aan. Alle updates en patches zijn gewoon via de windows update gedraaid.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.