Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 2000 administrator wachtwoord

5 antwoorden
  • Mensen, Mijn hele slimme broer, NOT !, heeft in Windows 2000 een Administrator password ingesteld. Maar je raad het al..... Hij is het wachtwoord vergeten en dus kan hij de PC niet meer in. Heeft iemand hiervoor een oplossing ? Bij voorbaat dank...
  • http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/
  • Gewoon een hackprog. gebruiken. Die hackt je windows wachtwoord(en), en dan kan je je eigen instellen. Probeer eerst anders ff het wachtwoord dat je broer altijd gebruikt... :wink:
  • [quote:be63570ae8]Gewoon een hackprog. gebruiken. Die hackt je windows wachtwoord(en), en dan kan je je eigen instellen. Probeer eerst anders ff het wachtwoord dat je broer altijd gebruikt...[/quote:be63570ae8] Hoe kan je nou een prog. draaien als je windows niet in komt? Probeer anders een systeemherstel met je Win2000 cd rom.
  • [quote:302c553d35="maximum55"]Hoe kan je nou een prog. draaien als je windows niet in komt? Probeer anders een systeemherstel met je Win2000 cd rom.[/quote:302c553d35] Bepaalde programma's maken gebruik van een linxubootdiskette. Van daaruit wordt zo'n een programma gerund. (zie de link van bosjvd) Windows 2000 en systeemherstel? Volgens mij maakt win 2000 geen gebruik van systeemherstel.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.