Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Alweer een messenger vraag

Anoniem
Yoyo
10 antwoorden
  • Ik heb de oude messenger 4.7 er af gegooid en nou vraagt de pc elke keer als ik hem opstart:

    Windows Messenger 4.7 is verwijderderd van de computer. Wilt u uw persoonlijke instellingen voor dit programma verwijderen? Ja/Nee

    En dan klik ik elke keer NEE, maar de vraag blijft elke keer terug komen.

    Hoe zorg ik er voor dat deze vraag niet meer wordt gesteld?

    Greetzz….D.
  • Klik op ja :D
  • Staat er geen optie van deze vraag niet weer stellen ?
    En welke msn versie heb je nuu op je pc staan ?
    Heb je niet (per ongeluk) de Windows Messenger verwijderd ipv MSN Messenger
  • [quote:dda034aa83="turbo-pascal"]Staat er geen optie van deze vraag niet weer stellen ?
    En welke msn versie heb je nuu op je pc staan ?
    Heb je niet (per ongeluk) de Windows Messenger verwijderd ipv MSN Messenger[/quote:dda034aa83]

    1. nee er staat geen optie "deze vraag niet meer stellen"

    2. ik heb nu 6.1

    3. Wat is het verschil tussen windows messenger en msn messenger? :roll:
  • Ja klikken werkt. Het verschil weet ik niet precies, maar volgens mij kun je met win messengerdingen zoals whitebord en hulp op afstand.. iK vind het ook vaag… want je kunt geen win msngr 6.1 downloaden.
  • Maar hoe verwijder ik dan die window die er steeds op komt, of gaat dat niet?
  • Klik op ja…
  • Maar dan ben ik m'n persoonlijke instellingen toch kwijt? Dat wil ik niet :(
  • Hij verwijderd de instellingen voor dat programma dan. Niet voor MSN messenger, als je dat denkt ;). Hij verwijderd instellingen, opgeslagen wachtwoorden die bij Win Mssgr hoorden. Dus als je het dan ooit weer zou installeren, zijn die instellingen meteen goed. Verwijder je ze, moet je alles weer instellen, wil je het ooit nog gebruiken.

    Jochem
  • Oké, bedankt!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.