Vraag & Antwoord

OS Windows

beide cd-roms pleite

Anoniem
Rick Gimpel
7 antwoorden
 • Na installatie van incd wilde mijn rw's niet formateren. Daarom heb ik incd een uninstall gegeven. Daarna moest ik de pc opnieuw opstarten, en toen waren mijn beide cd-rom stations en mijn virtuele drive verdwenen. Ik heb in apparaatbeheer gekeken en daar stond ie in het geel met uitroepteken. Ik had met windriverbackup een bu gedaan van alle drivers, maar krijg wat ik ook de een melding dat de drivers niet aanwezig of beschadigd zijn.(code 39) In mijn bios word de boel wel herkend. Normaal kun je met "stuurprogramma bijwerken" de juiste driver wel weer installeren. Wat kan ik hieraan doen of wat doe ik fout.
 • CD-ROMS verwijderen uit apparaatbeheer, pc opnieuw opstarten, en ze worden opnieuw gedetecteerd
 • Voor CD/DVD drive's heb je geen specifieke drivers nodig, deze worden geinstalleerd door het besturingssysteem .
  Verwijder in hardware de CD drive's waar nu het gele uitroepteken bijstaat, en herstart je PC.
  De CD's zullen na de herstart herkend worden en terug geinstalleerd.

  Eddy
 • Ja dat is dus het probleem. Ze worden gevonden, maar krijg de melding dat er een probleem mee is. Ik heb het ook geprobeerd door ze eerst te verwijderen en dan opnieuw te installeren via die driver bu. Ik krijg dan de melding dat ze of beschadigd of niet aan wezig zijn.
 • Nog even ter aanvulling. Ik heb 2 cd stations dus 1x dvd-rom en 1x fikapparaat. En 2 x hd waarvan de eerste in 2 partities is verdeeld en de ander in 3. En ik werk met w2k3. Vast bedankt.
 • Misschien?
  http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;EN-US;q314060&

  http://www.annoyances.org/exec/forum/win2000/t1068669929
  http://www.annoyances.org/exec/forum/win2000/r1068675240
 • Ik heb die sites bekeken maar zag er geen directe oplossing in. Wat ik eventueel nog zou kunnen doen is, de bewuste apparate verwijdere, pc uitzetten en loskoppelen. En misschien dan maar zien hoe de indeling word.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.