Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

grouppolicies activeren

corally
5 antwoorden
  • Ik heb hiero net en groepsbeidsobject gemaakt voor een groep die mediaap heet. maar als ik nu op de computer inlog met mediaap dan werken de policies nog niet op enkele policies na. Mijn vraag is dan ook hoe kan ik ervoor zorgen dat de policies wel toegepast worden. Het enige dat ik nu kan vinden is dat iets moet activeren ofzow maar daar kom ik niet heelemaal uit. We werken hier met een windows 2000 server en winXP werkstations. Alvast bedankt
  • Naar mijn mening kan het niet zo zijn dat bepaalde policy's wel of niet werken, op het moment dat 1 het doet dan zouden ze het allemaal moeten doen op een win2kS vs winXP verhouding dan.

    Het enige wat mij lijkt is dat de policy's niet goed ingesteld zijn.
  • jah het kan dus blijkbaar wel een van de enige dinge die wel werkt van de dinge die ik dichtgespijkert heb tegen leerlingen is het aangepaste onderdeel programma's in menu. Maar instellingen zoals dat er gen pictogrammen op het desktop mogen staan die werken simpel weg niet.
  • Het probleem is na lang klote opgelost :lol: duzz topic ken gesloten worde
  • Hoe? Ik ben ook nog aan het klote met policy's

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.