Vraag & Antwoord

OS Windows

Vastlopen XP home bij internetten via modem

7 antwoorden
  • Ik heb XP en had ADSL. Ik ben weer met de modem gaan werken alleen nu loopt de PC helemaal vast als ik maar even internet. Wie kan mij vertellen wat het probleem kan zijn. Het ADSL- len met het USB modem ging altijd goed. Ik heb de ADSL instalatie compleet verwijderd. Het rare is dat hij voor dat ik ADSL had de PC wel goed werkte via de 56K6 modem. Het internetten gaat al langzamer via de modem en het is helemaal frustrerend als het helemaal niet meer kan.
  • Kan niemand mij helpen?????? Outlook loopt nu ook vast. Ik heb de meeste recente updates van XP en office.
  • Controleer op virussen en controleer ook eens op spyware. Kijk wat er op de achtergrond mee wordt opgestart en vink alles uit wat niet nodig is. (via msconfig) Welk besturingssysteem gebruik je?
  • Heb je in die tussen tijd een andere telefoon gekocht, die kunne ook wel eens storen. Verwijder alle modems en installeer gewoon de originele software of je maakt na het verwijderen van de modems via Windows een nieuwe modem verbinding aan.( geef de nieuw modem verbinding een duidelijk herkenbare naam zodat je het terug kan vinden.) Start Explorer op en ga naar Extra- Opties - Verbinding en kijk welke verbinding als standaard staat, Staat die nieuw aangemaakte inbelverbinding niet als standaard, doe dat dan even. En verwijder alle verbindingen die je niet nodig heb. En waarom ga je van Adsl naar modem? Kijk ook voor dailers en spyware met Adware6.0 of Spybot S&D heb je deze programma's niet? Zoek even dan op [url]www.download.com[/url] Dit zijn gratis programma's. succes, NoNoAD
  • Ik had al gecontroleerd op virussen en spyware en heb daarom gewoon het modem opnieuw geinstaleerd. Het lijkt nu goed te werken. Keuze van ADSL naar modem: ik zit maar 1 uur per week achter de PC. Dan is ADSL wel snel maar in verhouding te duur. Het goedkoopste abo hier in de regio is €24,95 !! PS in het foutlogboek gaf XP de melding: "Kan beschrijving voor gebeurtenis -ID (105) in bron (dcfssvc) niet vinden." Kan iemand mij vertellen wat dit betekend??
  • [url=http://www.eventid.net/display.asp?eventid=105&source=dcfssvc]Leesvoer[/url]
  • Ik heb het modem verwijderd en opnieuw geinstalleerd, ik heb de pc minimaal opgestart en toch loopt internet helemaal vast. Nu ben ik al een halfuur online maar daarvoor zat de pc wel 4x vast. Kan het misschien komen door de drukte bij de ISP? Nogmaals: ik heb de pc gescant met de meest recente versies van Ad-ware en met AVG. Heeft iemand nog suggesties??????

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.