Vraag & Antwoord

OS Windows

inbelverbinding instand houden met versch. gebr. in XP Proff

4 antwoorden
  • Is het mogelijk om de inbelverbinding (analoog modem) instand te houden bij het schakelen tussen verschillende gebruikers. Nu moet ik als ik de mail wil controleren 3 x opnieuw inbellen. :x :wink: Het is trouwens geen optie om bij 1 gebruiker verschillende accounts aan te maken en alles in 1 keer op te halen. Een ander vind het niet leuk als zijn mail gelezen wordt door weer een ander. :cry:
  • Open de Registry Editor (uitvoeren -> regedit) Selecteer de key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon Kies in het menu Bewerken voor Toevoegen Tekstwaarde Tik in het dialoogvenster: KeepRasConnections Selecteer REG_SZ als datatype Klik op OK In het volgende dialoogscherm tik in: 1 Klik op OK Sluit regedit af.
  • leuk en hartstikke bedankt hier zocht ik al lang naar nogmaals bedankt
  • Hoi, Op de laptop (XP Home) van mijn vriendin wodt er ingebeld met een analoog modem. Als ik nu wissel van gebruiker dan wordt er gevraagd of ik de verbinding wil behouden. Volgens mij is dat wat je bedoelt. Nu weet ik niet precies waar die instelling zit, maar om nu meteen in het register te gaan stoeien... Groeten, Rutger

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.