Vraag & Antwoord

OS Windows

IE6.0 probleem

4 antwoorden
  • Ik draai XP home edition thuis op mijn PC en gebruik(te) IE6.0 om te internetten. Alles ging tot nu toe goed, echter op een dag ging het minder goed tot slecht. Wat gebeurt er: Ik neem www.opel.nl als voorbeeld: Ik ga naar gebruikte wagens. Links verschijnt een schermpje met Zoek. Als ik hier op druk wordt er een transparant scherm geopend en in de werkbalk zie ik staan: "Microsoft Internet Explorer". Verder gebeurd er niets. (m.u.v. het zandlopertje, deze blijft wel lopen.) Dit probleem heb ik nu bij diverse sites ondervonden. Ook de site van De Postbank. Het vreemde is dat andere links wel werken. (oa op de site van Volkswagen (gelukkig maar, beter een VW dan Opel ;) ) Wat kan het probleem zijn en hoe los ik het op? Kan iemand mij helpen?
  • kijk eens bij de instellingen van je browser --> securty (veiligheid) hoe dat verder gaat weet ik niet. Ik gebruikt Mozilla.. alweer heel wat manden Wellicht een optie?
  • ik heb dat verschijnsel meermalen gezien bij aanwezigheid van een blastertje........
  • [url=http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-GB;q281679]You Cannot Open New Internet Explorer Window or Nothing Happens After You Click a Link[/url]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.