Vraag & Antwoord

OS Windows

windows 98

4 antwoorden
  • hallo ik had een vraag ik heb iemand met een probleem ze hebben geen geluid met de boxen maar de boxen werken zijn goed aangesluiten drivers geinstalleerd voor geluidskaart en alles deed het ook maar nu ineens niet meer weet niet wat er veranderd is maar nu willen ze windows 98 opnieuw installeren nu is mijn vraag hoe doe je ookal weer de harde schijf formateren en windows opnieuw installeren met opstartdiskette maar weet iemand hoe je dat het beste kan doen en hoe je hem kan installeren opnieuw en of iemand dit makkelijk kan uitleggen alvast heel erg bedankt ervoor
  • Lees de [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=93702]Windows-faq[/url] even door.
  • [quote:6501d79ca1="M@rc"]Lees de [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=93702]Windows-faq[/url] even door.[/quote:6501d79ca1] kort maar krachtig :roll:
  • Anders hier maar effen lezen: Start de computer met een opstartdiskette en met ondersteuning van de cdrom-speler. Plaats nu de Windows98 cd in de speler. Indien je eerst wilt formatteren geef je de opdracht: [b:d18f7c546e]format c:[/b:d18f7c546e] en druk je op Enter. Lees dan verder wat er op je scherm verschijnt. Daarna geef je de commando: [b:d18f7c546e]e:[/b:d18f7c546e] en druk je op Enter. Je ziet dat de prompt (A:\>) veranderd is naar E:\> Typ nu in: [b:d18f7c546e]setup[/b:d18f7c546e] en druk op Enter. De rest maar effe lezen op je scherm. Indien je niet wilt formatteren, typ je in: [b:d18f7c546e] e:[/b:d18f7c546e] en druk je op Enter (er vanuit gaande dat e je cdromstation is). Je kan zien wat voor letter je cdromstation kreeg bij het opstarten met die diskette. Bedenk ook dat je de drivers van je geluidskaart en andere hardware ook bij een nieuwe installatie van Windows moet hebben. Succes.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.