Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

herinstaleren windows

None
3 antwoorden
  • hallo
    ik zit met een groot probleem
    ik wou windows 95 terug herinstaleren na een format, maar als ik mijn cd-rom insteek en wil overschakelen naar de cdlezer geeft hij de volgende boodschap:de stationaanduiding is ongeldig. vroeger was deze e maar ik vermoedt dat deze nu d is aangezien ik de d-patitie heb verwijderd. in mijn bios geraak blijkbaar niet, ik werk met een compaq 4174, want als ik op de toets voor de bios te berijken druk krijg ik twee schermpjes, namelijk boot en computersetup. deze laatste is een hulpprogramma van compaq, en hieruit heb ik al kunnen afleiden dat hij nog wel degelijk weet dat de cd-lezer is geïnstallerd en word erkent. wat moet ik doen om mijn windows er terug op te krijgen???

    help mij :-?
  • Als je boot met de opstart flop (met cdrom ondersteuning) zie je aan het einde van het bootprocess welke driveletter je cdrom is geworden, volgens mij is het de eerste letter ná je laatste partitie, dus als je 1 partitie hebt zal het D zijn, als je 2 partities hebt zal het E zijn, etc etc.
  • [quote:a0f48cc5c6="Venzent"]Als je boot met de [b:a0f48cc5c6]opstart flop (met cdrom ondersteuning)[/b:a0f48cc5c6] zie je aan het einde van het bootprocess welke driveletter je cdrom is geworden, volgens mij is het de eerste letter ná je laatste partitie, dus als je 1 partitie hebt zal het D zijn, als je 2 partities hebt zal het E zijn, etc etc.[/quote:a0f48cc5c6]Zie oa. www.bootdisk.com

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.