Vraag & Antwoord

OS Windows

Dual boot Windows XP. Windows 2003?

Anoniem
compufreakx
2 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik heb een Athlon 2600 XP, 512 MB DDR Ram, met Asus A7N8X moederbord en Asus Nvidia FX 5200 . Nu wil ik op een Maxtor ATA 133 40 GB een dual boot met Windows XP en Windows 2003. Op de C:\ (35 GB) komt Windows XP en op de D:\ (5GB) Windows 2003. Windows XP draait perfect, dus ik heb Windows 2003 op de D:\ gezet.

  Toen ik net Windows 2003 had geinstalleerd en opgestart draaide alles perfect. Eventjes wat drivers geinstalleerd en opnieuw gestart. Draaide nog steeds perfect. Ik heb toen Windows 2003 afgesloten (zonder verder er iets aan te veranden) en heb Windows XP gestart. Toen ik 2 uur later Windows 2003 opnieuw opwilde starten, voerde ik mijn wachtwoord in en kreeg ik mijn achtergrond te zien (loading and aplying personal settings) maar daar blijft het bij. De pc hangt niet vast, als ik op CTRL-ALT-DEL druk kan ik alles openen. Regedit ook etc. Maar het bureablad en de startbalk blijven weg. Dit is bij alle accounts zo. Rechtermuisknop werkt ook niet op het bureablad.

  Ik dacht dat het een fout van mij moest zijn, heb dus alles opnieuw geinstalleerd, maar nadat ik Windows XP op heb gestart doet Windows 2003 het niet meer.

  Het rare is dat ie het in de veilige modus wel wil opstarten, incl. bureablad etc. weet een van jullie wat ik eraan kan doen?

  Bedankt!
 • Kijk eens in de logboeken wat die vermelden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.