Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Fout op pagina IE 6.0

Pieterwasthemax
7 antwoorden
 • Sinds kort problemen met IE 6.0. Op sommige pagina's foutmeldingen "Fout op pagina" of "Gereed, met fout op pagina" (o.a. op Hotmail). Bij dubbelklik via bron fouten in Javascript, meestal "Object wordt verwacht". Draai Win98, firewall (ZoneAlarm Free), antivirus (Norton 2004) en Webwasher. Deze programma's al uitgeschakeld, fout blijft. Ook met Netscape en Mozilla problemen (blanco pagina's of pagina's die niet volledig laden).

  Iets met de instellingen ? Suggesties om dit op te lossen ?
 • Ik krijg dat op sommige pagina's ook. Lijkt me een foutje in het ontwerp.
 • Hoi Ben,

  En zijn er dan pagina's bij waar je niet verder op kunt ? Bvb. in Hotmail je post opvragen lukt niet. Het is dus niet alleen de foutmelding die ik bedoel, maar ook dat je geen verdere actie kunt ondernemen.
 • IE verwijderen en opnieuw installeren?
  http://support.microsoft.com/?kbid=293907
 • IE 6.0 uninstalled + nieuwe upload = fouten blijven.
  Netscape uninstalled + nieuwe upload = fouten blijven.
  Mozilla geïnstalleerd = zelfde problemen.
  Vrees dus dat probleem ergens in firewall, antivirus of Webwasher zit in combinatie met de browser. Andere suggesties ?
 • Heb je java wel geinstalleerd??
  Zo zit java wel in sp-1 en niet meer in sp1a.
 • Ben niet zo'n Java-kenner. Waar kan ik dat vinden ? Heb wel Java Web Start Application Manager. In "Preferences" staat "Use Browser - direct connection" aangevinkt. Is dat wat het moet zijn ? Of zijn er andere dingen die ik moet downloaden om dit uit te zoeken ?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.