Vraag & Antwoord

OS Windows

Balk met pagina laadvoortgand in IE

4 antwoorden
  • Ehm, tja hoe noem ik dat balkje? In het onderste gedeelte is dus een balk met daarin de laadvoortgang en soms info over de pagina. Af en toe verdwijnt dat balkje waardoor ik de laadvoortgang niet meer kan bekijken. Erg lastig bij pagina's die erg langzaam laden en waarbij ik in de tussentijd geen verschil zie. Ik heb bijna alles in IE geprobeerd, maar niets. Af en toe komt 'ie terug om dan na een poosje weer te verdwijnen. Gebruik XP home en IE 6.
  • het betreffende balkje staat zolang de hoofd pagina geladen wordt de bij delen worden zonder dit balkje geladen (css, plaatjes enz)
  • Bedoel je niet gewoon de statusbalk?? Die kan je aanzetten door in IE naar beeld te gaan en vervolgens statusbalk aan te klikken.
  • LOL> IDD. Dat wassem. Maar hoe komt het toch dat 't telkens uitgezet wordt? En niet alleen de statusbalk maar ook andere zaken, zo worden automatisch sites in "non-trusted gezet". Ik doe het niet, ook niet per ongeluk, en ik ben de enige die deze computer gebruikt. Maar ja. Bedankt... :D *mompelmompel* statusbalk, hmmm.. :oops:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.