Vraag & Antwoord

OS Windows

software gebruiker-specifiek installeren

Anoniem
bosjvd
4 antwoorden
 • Zojuist een nieuwe XP computer binnengerold (NTFS). Meteen een paar gebruikers gedefinieerd, voor elk gezinslid een. Ikzelf als systeembeheerder natuurlijk. Nu wil ik voor mijn zoon een spel installeren, dat lukt, maar alleen onder mijn account. Hoe kan ik het alleen onder zijn account installeren en dus niet voor anderen? Mappen delen, netwerk e.d. alles werkt verder prima.
  Alvast bedankt,
  Harke
 • [quote:1392c543a5="Harke Smits"]Ikzelf als systeembeheerder natuurlijk. Nu wil ik voor mijn zoon een spel installeren, dat lukt, maar alleen onder mijn account. Hoe kan ik het alleen onder zijn account installeren en dus niet voor anderen?[/quote:1392c543a5] Je zou vanuit je eigen systeembeheerders account de account van je zoon tijdelijk ook systeembeheerder kunnen maken, om na de installatie van dat spel weer terug te veranderen in een account met beperkte mogelijkheden.
 • Klinkt goed en uiterst eenvoudig. Meteen geprobeerd met Prince of Persia. Helaas: dit programma is dan vanuit alle accounts toegankelijk en dat was nu niet de bedoeling. Maakt dus geen verschil.
  Nog andere ideeen? :o
 • Onder XP kan je toch de rechten instellen van wie dit programma wel of niet kan gebruiken.
  Snelkoppelingen in het startmenu kan je weghalen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.