Vraag & Antwoord

OS Windows

Bestanden op 2e harddisk niet op te vragen

6 antwoorden
  • Ik heb twee harddisks in mijn computer zitten.De eerste(80 GB Maxtor) gebruik ik voor windows en programma's installeren.De tweede (80 GB WD) gebruik ik voor opslag van gedownloade bestanden.Nu heb ik laatst mijn Maxtor schijf geformateerd.Maar nu kan ik sommige bestanden niet meer openen.Hij zegt:"Kan geen tooegang tot het opgegeven appartaat, pad of bestand krijgen.Mogelijk hebt u geen toegangsmachtigingen voor het item."Wie weet hoe ik die bestanden toch nog kan openen.
  • Oplossing is [url=http://forum2.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=109133&highlight=take+ownership] hier [/url] te vinden. Wil je nog meer: vul in de zoekfunctie bij trefwoorden [color=olive:c2b23572b2]take AND ownership[/color:c2b23572b2] in en zoek dan onder windows.
  • Ik heb dat uitgevoerd, maar ik kom nog steeds niet bij mijn mappen en bestanden.
  • Heb je een map op ALEEN-LEZEN staan? Kijk daar dus eens na. HEt zou ook een virusje kunnen zijn, maar dat denk ik van niet.
  • Ik heb het net weer geprobeerd, nu doen de mappen het wel, maar de bestanden die los op de schijf staan(dus niet in een submap) kan ik nog niet openen.Misschien een reboot?
  • Dat zou je kunnen proberen, maar je kunt ook eens kijken of de bestanden op ALEEN-LEZEN staan. Je kan altijd wel een rebootje proberen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.