Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows - Hoofdletters / kleine letters

4 antwoorden
  • De laatste tijd valt me op dat bij de installatie van Windows (NT, 2000 of XP) Windows sommige mappen in hoofdletters aanmaakt. De WINDOWS map of de WINNT map worden dan in hoofdletters aangemaakt, terwijl andere mappen in kleine letters wordt aangemaakt. Ook sommige bestanden worden in hoofdletters aangemaakt, zoals AUOTOEXEC, NTDETECT. Hoe kan dit en hoe kan ik dat bij de installatie aanpassen?
  • Gewoon zo laten staan, maar als je dat echt niet wilt, dan moet je gewoon ff de naam van de map wijzigen. LET OP: Zorg wel dat er wel dezelfde tekst komt te staan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Maak dus van de WINDOWS map: Windows Snapppppppiiieeee :lol:
  • Het gaat erom dat bij de ene installatie alle mapnamen de eerste letter hoofdletter is en hierna alles kleine letters is en bij een andere installatie alle mappen in hoofdletters staan. Waarom de ene keer wel en de andere keer niet.
  • Bedoel je dat je als je een zelfde programma installeert op twee machines, dit verschilt? Of bedoel je dat het per programma verschilt? mvrgroet Edmond

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.