Vraag & Antwoord

OS Windows

outlook express als standaard email client

4 antwoorden
  • Sinds kort kan ik Outlook express niet meer instellen als standaard emial client. Ik heb Outlook verwijderd omdat ik outlook express wilde gaan gebruiken. Na een succesvolle deïnstallatie merkte ik dat het onmogelijk was geworden om Outlook express in te stellen als standaard email client. Ik heb het via internet opties in internet explorer al geprobeerd maar daar staat hij niet eens in de lijst met standaard email programma's. Het lijkt wel of het systeem niet weet dat outlook express aanwezig is. Ik gebruik Windows xp home service pack 1. Weet iemand een oplossing? Bij voorbaat dank.
  • [url=http://www.dougknox.com/xp/scripts_desc/oe_client.htm]XP_RestoreOE.exe - Restores OE to the E-mail clients list in Internet Options[/url]
  • Dank je voor je reactie. Het programmaatje doet z'n werk. In de opties van outlook express staat echter nog steeds vermeldt dat outlook express niet de standaard email client is. Als ik op 'als standaard instellen' klik lijkt het of het werkt. Als ik daarna outlook express afsluit en meteen weer opstart merk ik op dat hij nog steeds niet de standaard email client is. Hoe verhelp ik dit?
  • Check: http://www.mvps.org/inetexplorer/answers3.htm#default_client

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.