Vraag & Antwoord

OS Windows

mediaspeler 9.0 volledige modus

7 antwoorden
  • Als ik in de mediaspeler de volledige modus/screen aanklik klapt het programma eruit. Ik heb Windows Xp-home edition DirectX 9.0b en Matrox G550 videokaart twee monitors. Ik heb bij Microsoft-support gekeken, en bij de site met de mediaspeler-mini faqs maar helaas geen oplossing gevonden. Weet iemand nog iets wat ik proberen kan? Bedankt voor de moeite, Reinie
  • [quote:8647ef796b="Reinie"]Als ik in de mediaspeler de volledige modus/screen aanklik klapt het programma eruit. Ik heb Windows Xp-home edition DirectX 9.0b en Matrox G550 videokaart twee monitors. Ik heb bij Microsoft-support gekeken, en bij de site met de mediaspeler-mini faqs maar helaas geen oplossing gevonden. Weet iemand nog iets wat ik proberen kan? Bedankt voor de moeite, Reinie[/quote:8647ef796b] je hebt toevallig je hardware-versnelling niet uitgeschakeld ? groeten, PIETER
  • Pieter, bedankt voor je reactie maar nee, die staat op maximaal. Ik heb al verschillende standen uitgeprobeerd, half, kwart, driekwart, maar nee geen verschil helaas. Reinie.
  • Welke WMP-versie? De laatste?
  • Versie 9.00.00.3075 voor zover ik weet de laatste... Groet, Reinie
  • Kijk eens in de logboeken van XP naar eventuele fouten (configuratiescherm\systeembeheer\logboeken\systeem; in het rechter scherm zie je rode rondjes met een wit kruisje). Als je daarop dubbelklikt krijg je details te zien over de foutmelding. Post.
  • De enige foutmelding die ik kan vinden heeft te maken met een beschadigde cdrom waarvan ik geen bestanden meer kon halen. Als Mediaplayer gecrasht is kan ik die alleen nog opstarten via de map skins en de default skin. Daarna kan ik gewoon weer opstarten totdat ik weer de volledige modus aanklik, dan hethaalt zich voorstaande. Doet dat bij jullie een belletje rinkelen? Bedankt voor jullie reactie alvast. Groet, Reinie.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.