Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

vreemd bericht bij gebruik verkenner

Pceetje
3 antwoorden
 • Als ik de verkenner gebruik en in Documents and Setting zoek, dan verschijnt hetvolgende pop-up berichtje waarvan ik graag zou willen weten wat dit inhoudt, het blijft namelijk tot vervelens om de 20 seconden terugkomen en laat het scherm bevriezen tot ik het wegklik. (voor weer 20 seconden)
  Als ik de verkenner sluit is het over.


  Uw verzoek kan niet worden uitgevoerd omdat de Microsoft .Net Passport-service niet kan worden gevonden of niet antwoordt. Er zijn mogelijk technische problemen met de service, maar het is ook mogelijk dat u de netwerkinstellingen dient aan te passen[/color:39f30fd44e]

  Het heeft dus blijkbaar te maken met MSN, alleen vreemd dat het in de verkenner gebeurt en niet in internet explorer.
  In Internet Explorer is msn gedeinstalleerd, en vervolgens heb ik msn 6.1 er op gezet, deze start niet automatisch op.[/img]
 • Als ik jouw bericht zo lees, ga ik er van uit dat je windows XP gebruikt.

  Je zou is kunnen proberen (als je de prof versie gebruikt, weet namelijk niet of het in de home versie zit) om MSN explorer te de-instaleren. Misschien dat die contact zoekt met .net?

  Succes
 • Ik denk dat ik er achter ben, deels door je suggestie, waarvoor bedankt!
  Ik ben de verkenner op gaan starten en steeds een nivo verder gegaan in de mappenstructuur, toen ik op mijn eigen naam klikte bij "documents and settings" kwam de pop-up.
  In die map ben ik gaan zoeken naar alles wat met msn te maken had, in de map nethood stond een item "my msn websites", deze heb ik verwijderd en tot nu toe is het probleem over. Kennelijk zocht dit item contact met msn om zichzelf te udaten of zo, maar omdat Windows verkenner geblokkerd is in de firewall kon hij dat niet, vandaar de foutmelding.
  Ik ben in ieder geval blij dat het geen Trojan was of zo.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.