Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Hotmail in Outlook-express dubbele berichten

roeske
9 antwoorden
 • Mijn 2 kinderen hebben beiden een email-adres bij hotmail.com. Zij gebruiken Outlook-express om hun nieuwe hotmailberichten te lezen. Het vreemde is dat zij ALLE nieuwe berichten in Outlook-express 2x ontvangen. Dus elk bericht komt gewoon 2x binnen. Als zij via webmail hun hotmail-adres uitlezen, staan de nieuwe berichten er niet dubbel.

  Het ligt toch niet aan onze computer. Op de vorige computer hadden zij namelijk exact hetzelfde probleem. Wat kan er aan de hand zijn?
 • [quote:9aec5c0c5e="roeske"]Het ligt toch niet aan onze computer. Op de vorige computer hadden zij namelijk exact hetzelfde probleem.[/quote:9aec5c0c5e]nee, maar waarom zou zoiets ook aan de hardware liggen? :o
  Ik denk dat het beste is als de kinderen elk een apart emailadres nemen met elk een apart emailaccount in Outlook E. (via Extra, Accounts). Een stap verder is elk kind een apart XP-profiel te geven. Kunnen ze elkaars email ook niet meer lezen. 8)
 • Waarschijnlijk is je POP3UIDL.DBX corrupt. Sluit Outlook Express en verwijder deze file. Een nieuwe file wordt aangemaakt wanneer je OE opnieuw start. Nog één keertje alle mail binnenhalen en je probleem zou opgelost moeten zijn.
 • [quote:f50c036346="The Curse"]Ik denk dat het beste is als de kinderen elk een apart emailadres nemen met elk een apart emailaccount in Outlook E. (via Extra, Accounts). Een stap verder is elk kind een apart XP-profiel te geven. Kunnen ze elkaars email ook niet meer lezen. 8)[/quote:f50c036346]Ze hebben elk een eigen emailadres. En ze hebben allebei een eigen profiel. Maar why toch allebei die dubbele berichtjes?
 • [quote:052232ca0c="M@rc"]Waarschijnlijk is je POP3UIDL.DBX corrupt. Sluit Outlook Express en verwijder deze file. Een nieuwe file wordt aangemaakt wanneer je OE opnieuw start. Nog één keertje alle mail binnenhalen en je probleem zou opgelost moeten zijn.[/quote:052232ca0c]
  Dit bestand komt slechts 1x voor op de computer. Om precies te zijn bij mijn eigen account. Er zijn 3 accounts; ouders, kind 1 en kind 2. Bij de kinderen komt POP3UIDL.DBX niet voor in hun documents and settings map. Sowieso nergens op de hele computer, behalve dus in mijn eigen Outlook-Express.
 • Hoi,

  Ik heb hetzelfde probleem
  heb outlook express al tig keren opnieuw geinstalleerd.
  En hotmail ook maar probleem blijft.
  heb outlook express 6.0 en win98
 • Ik heb het ook wel eens gezien. Meestal is het wel te verhelpen door de synchronisatie van het account wat anders in te stellen.
 • Check:

  OLEXP: Hotmail Messages Are Downloaded Twice.
 • spin-offje

  wel knap dat je die link heb gevonden:

  hoe komt iemand nou in godsnaam aan de key words:
  kbprb kbui KB296447 ????????????????  leijer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.