Vraag & Antwoord

OS Windows

Drivers Toshiba Satellite 2550CDT

5 antwoorden
  • Ik heb een laptop gekregen van een oom van mij met de vraag deze op teknappen. Ik heb Windows 98 SE erop gezet en Office 2000 enz. geinstalleerd. Alleen de drivers had ik nog niet. Hij had deze ook niet meer, ook een krijgertje. Ik ging op de site van Toshiba kijken, en tot mij verbazing zijn er heel veel drivers te vinden. Voor de 2550CDT en ook van de laptop's erna. Maar drivers van de Toshiba 2550CDT staan er niet op :-? Mijn vraag: Weet iemand toevallig of deze laptop hetzelfde is als een andere of waar ik evt. wel de drivers kan downloaden? Bedankt!
  • Moet je kijken welk moederbord etc inzit. Dan kun je bij [url]www.driverguide.com[/url] de drivers downloaden. Meer kunnen we ook niet doen denk ik. En anders effe google'n kijken of je daar wat kan vinden.
  • Effe gezocht! Wat zijn we weer goed :wink: [url]http://home.zonnet.nl/solide/toshiba/[/url] Kijk maar of dit iets is. Niet geprobeerd!
  • Bedankt !! Alle drivers werken prima. Maar nu blijft er één ding staan in apparaatbeheer: 3Com-Megahertz 574B Ik weet niet wat dit is?
  • Netwerkkaart of modem denk ik.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.