Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Regclean

None
15 antwoorden
 • Kan ik met Windows XP Regclean van Microsoft gebruiken?
 • Regclean is ontwikkeld voor 95, 98 en me.
  Voor Windows xp en Windows 2000 heb je Regclean 4.1 nodig
 • RegClean is ontwikkeld voor 95/98, niet voor XP, [u:2327f89438]maar ook niet voor ME[/u:2327f89438]!!
  Hiervoor is iets anders bedacht…..

  Groet,
  Ton
 • [quote:f478bf4dab]Microsoft RegClean 4.1a Utility program was developed by Microsoft for Win95, Win98, ME, to clean and repair Windows Registry errors. Since introducing Windows XP the free Regclean download program is no longer supported by Microsoft. It is NOT even available for download from Microsoft's website anymore. However, RegClean 4.1 will also run on all Windows XP 2000 Operating Systems[/quote:f478bf4dab]
  Doe eerst even wat onderzoek, en gebruik je hersenen voordat je je mond open doet.
 • Het is weer gezellig.
 • Bedankt maar weer. Enne….niet lelijk doen onder elkaar
 • [quote:9f1074eb75="don bavelaar"]Bedankt maar weer. Enne….niet lelijk doen onder elkaar[/quote:9f1074eb75]
  Je heb gelijk don, sorry Lion.
 • Tja, normaal gesproken gebruik ik m'n hersenen (of wat daar voor door moet gaan…). Maar…: blijkbaar doen verschillende verhalen de ronde!!
  Middels meerdere info (ook 1 van de C!T forums) weet ik niet beter dan 't feit dat "RegClean" geschikt zou zijn t/m "98"…..
  Ook op 't forum van HCCnet is hierover wel eens een boom opgezet!
  Vreemd, zeer vreemd…..

  Groet,
  Ton
 • Alternativen voor XP register cleanup:
  http://www.consultingnation.com/default.asp?CLoc=ProdUtil_CXP
  http://www.superwin.com/index.htm
  http://www.pcmedixwebs.com
  egclean.htm
 • Ikzelf gebruik Norton SystemWorks.

  Wat vinden jullie van dat programma?
 • [quote:15c85847b4="lion"]
  Middels meerdere info (ook 1 van de C!T forums) weet ik niet beter dan 't feit dat "RegClean" geschikt zou zijn t/m "98"…..[/quote:15c85847b4]ME = 98 eerste editie met betere hardware ondersteuning… maar nog instabieler.

  ME is de laatste versie uit de 9x serie. Daarna zijn de OSen gebaseert op NT, en niet meer dos (2000/xp/enz werkt dat proggie dus niet mee).

  Jochem
 • pceetje, de links naar de tools die je geeft zijn allemaal shareware programma's waar je uiteindelijk voor moet betalen om te kunnen blijven gebruiken. Er moeten toch ook goede gratis alternatieven zijn? Regclean was immers ook gratis, dus een goed laternatief zou ook gratis moeten zijn.
  Zelf gebruik ik van Norton SystemWorks alleen de WinDoctor. Maar voor een goeie 'register-beurt' ben ik nog op zoek naar een goeie tool. SystemWorks is hiervoor niet voldoende. Ik vind het niet de moeite waard om voor dit soort tools te betalen (voor die paar keer dat je ze gebruikt) dus ik zoek een freeware tool. Maar dan wel een die ook doet wat het belooft, GRONDIG en BETROUWBAAR. Eerst gebruikte ik jv16 Powertools, maar die lipe steeds maar vast. Het kost nu overigens ook geld. Iemand nog ideeën?
 • Easycleaner?
 • [quote:ac4b3ea1b9="De huismeester"] Easycleaner? [/quote:ac4b3ea1b9]
  Had ik al opgegeven !!!
 • [quote:00416251e1="praatpaal"]pceetje, de links naar de tools die je geeft zijn allemaal shareware programma's waar je uiteindelijk voor moet betalen om te kunnen blijven gebruiken. Er moeten toch ook goede gratis alternatieven zijn? Regclean was immers ook gratis, dus een goed laternatief zou ook gratis moeten zijn.
  Zelf gebruik ik van Norton SystemWorks alleen de WinDoctor. Maar voor een goeie 'register-beurt' ben ik nog op zoek naar een goeie tool. SystemWorks is hiervoor niet voldoende. Ik vind het niet de moeite waard om voor dit soort tools te betalen (voor die paar keer dat je ze gebruikt) dus ik zoek een freeware tool. Maar dan wel een die ook doet wat het belooft, GRONDIG en BETROUWBAAR. Eerst gebruikte ik jv16 Powertools, maar die lipe steeds maar vast. Het kost nu overigens ook geld. Iemand nog ideeën?[/quote:00416251e1]
  www.google.com and you find what you need

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.