Vraag & Antwoord

OS Windows

Afsluitende programma's

Anoniem
None
9 antwoorden
 • Hoi

  Ik heb nadat ik windows xp opnieuw geïnstalleerd heb last van het volgende probleem. Steeds als ik een nieuw programma wil installeren sluit dit na 5-10 seconden gewoon af. Ik heb spybot er al op losgelaten en deze alles wat hij gevonden heeft laten repareren. Toen heb ik besloten om ook maar een virusscanner te installeren en je raadt het al….
  Iemand een idee?

  Alvast bedankt
 • Probeer eens een on-line virusscan: http://www.pandasoftware.com/activescan/com/activescan_principal.htm
 • [quote:8855fa9101="HarryFrotter"]Toen heb ik besloten om ook maar een virusscanner te installeren en je raadt het al….[/quote:8855fa9101] euh… ja en neen:
  je had dus een virus ?
  Vertel er eens wat meer over: welk virus, welke scanner, wat deed de scanner ermee - en vooral: welke problemen heb je nù nog?
 • Ja, misschien een beetje stom beschreven van mij. De virusscanner wilde dus niet installeren. Ik heb de online virusscanner van tiscali (Trend) erop los gelaten en die heeft geen virus gevonden. Ik heb dus nog steeds last van het probleem dat ik de meeste programa's niet kan installeren omdat de installatie gewoon in een keer verdwijnt. Ik moet er nog wel bij zeggen dat ik het blaster virus heb gehad maar deze heb ik verwijderd met de tool van norton. Nu heb ik volgens mij wel alles verteld. Oh ja zonealarm heb ik wel kunnen installeren. Windows xp SP1 alleen in de veilige modus. De virusscanner die ik niet kan installeren is van AVG. Ik zal eens proberen die opnieuw te downloaden maar ik denk niet dat dat werkt.

  Groetjes
 • http://support.microsoft.com/?scid=kb;en;822798
 • Ik ben er dus net achter gekomen dat het dus niet alleen met het installeren van programma's gebeurt. Ik was net bij msconfig aan het rondneuzen welke programma's er zoal opstarten toen ineens het venster van msconfig verdween, heel vaag. Het gebeurt iedere keer dat ik het probeer weer. Ik zit te denken aan een virus, alleen de (online) virusscanner vind niks. Iemand een idee?
 • [quote:c814cd2385="HarryFrotter"]Ik ben er dus net achter gekomen dat het dus niet alleen met het installeren van programma's gebeurt. Ik was net bij msconfig aan het rondneuzen welke programma's er zoal opstarten toen ineens het venster van msconfig verdween, heel vaag. Het gebeurt iedere keer dat ik het probeer weer. Ik zit te denken aan een virus, alleen de (online) virusscanner vind niks. Iemand een idee?[/quote:c814cd2385]

  dan rest nog maar 1 ding , een formatje draaien.

  uithuilen en opnieuw beginnen
  ff backup maken niet vergeten
 • [quote:403cfb219c="taco78"][quote:403cfb219c="HarryFrotter"]Ik ben er dus net achter gekomen dat het dus niet alleen met het installeren van programma's gebeurt. Ik was net bij msconfig aan het rondneuzen welke programma's er zoal opstarten toen ineens het venster van msconfig verdween, heel vaag. Het gebeurt iedere keer dat ik het probeer weer. Ik zit te denken aan een virus, alleen de (online) virusscanner vind niks. Iemand een idee?[/quote:403cfb219c]

  dan rest nog maar 1 ding , een formatje draaien.

  uithuilen en opnieuw beginnen
  ff backup maken niet vergeten[/quote:403cfb219c]ff backup maken niet vergeten.
  dan zit hij weer in de boot .virus op de pc
 • <knip, E.G.>

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.