Vraag & Antwoord

OS Windows

shortcuts en desktopmanager

3 antwoorden
  • gebruik de desktopmanager van powertoys XP. is het mogelijk om ook shortcuts van programma's / favorieten, e.d. op een van de desktops te zetten, zonder dat ze ook op de andere desktops verschijnen - dus eigenlijk precies hetzelfde werken als programma's die je op een van de bladen zet?
  • [quote:40bed9eb92="lvdmeer"]gebruik de desktopmanager van powertoys XP. is het mogelijk om ook shortcuts van programma's / favorieten, e.d. op een van de desktops te zetten, zonder dat ze ook op de andere desktops verschijnen - dus eigenlijk precies hetzelfde werken als programma's die je op een van de bladen zet?[/quote:40bed9eb92] hmm.. rechtermuisknop, kopieren naar\bureaublad\snelkoppeling maken? Ja.. klaar???! weet alleen niet of andere gebruikers dat dan wel of niet kunnen zien.
  • bedantk voor je reactie, maar dat is niet wat ik bedoel. want dan zie die shortcut nog op ieder bureublad. de bedoeling is dat ik een bureaublad kan gebruiken voor een aantal shortcuts, en als ik een ander bureaublad kies, dat ik dan een andere verzameling shortcuts op mijn desktop heb staan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.