Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows instellingen opeens weg....

10 antwoorden
  • Hallo, Ik heb net wat zitten expirimenteren met TweakUi. Heb Windows Xp prof NL als os, en telkens tijdens het opstarten kreeg ik zo'n aanmeldingsscherm waar je dan op aanmelden moet klikken. Heb dus automatic logon at startup aangevinkt.Dit wekte telkens maar 1 keer.De keren dat ik daarna opstartte moest ik me weer aanmelden. Toen heb ik dus een aantal zaken uitgevinkt bij de optie Logon. Je kan 4 dingen uitvinken, en ik heb de onderste 3 uitgevinkt. Nu start ik net opnieuw op en zijn een hoop dingen verdwenen, zoals favorieten in i.e., al mijn emails in outlook express zijn weg, en ik moest opnieuw een .net paspoort aanvragen om me op msn aan te kunnen melden. Ook zijn veel programma's verdwenen, en windows startte op met het standaard Xp uiterlijk, terwijl ik dat helemaal aangepast had naar windows 98 uiterlijk. Ook zijn alle zaken die ik op het bureaublad had staan weg. Hoe krijg ik al die zaken nu weer terug? Heb in TweakUi de drie zaken weer aangevinkt die ik uitgevinkt had, maar dat heeft niet geholpen. Wat kan ik nu nog doen? Alvast bedankt.
  • kijk eens onder documents and settings. Misschien dat je hiervoor als een andere user was aangemeld. Die user heeft dan je mail nog staan. die kun je evenetueel via de verkenner wel naar de juiste gebruiker verplaatsen, of gewoon onder een andere user aanmelden.
  • Heel vreemd maar ik heb de instellingen opeens weer terug. Keek net in configuratiescherm bij gebruikersaccounts en toen stond mijn eigen gebruikersnaam er plots weer tussen, terwijl dat daarvoor niet het geval was. Pff, wat een opluchting. Btw, ik gebruik deze pc alleen voor mezelf dus heb alle rechten.
  • [quote:28126ec2b6="t.bauhuis"]kijk eens onder documents and settings. Misschien dat je hiervoor als een andere user was aangemeld. Die user heeft dan je mail nog staan. die kun je evenetueel via de verkenner wel naar de juiste gebruiker verplaatsen, of gewoon onder een andere user aanmelden.[/quote:28126ec2b6] Dit had ik ook al geprobeerd en er stond idd nog een map met mijn naam erbij, maar er stond maar 1 gebruikersaccount:Administrator. Mijn eigen account was dus verdwenen. Maar nu is hij opeens weer terug. Heel vreemd dus.
  • Blijft leuk hé, die wondere wereld van windows
  • In dit scherm had ik de onderste drie zaken aan de linkerkant uitgevinkt. [img:bedcea9729]http://home.tiscali.nl/~markie/TweakUi.jpg[/img:bedcea9729]
  • als je Mark heet kan ik me voorstellen dat je account niet meer in beeld verschijnt, die heb je dan uitgezet. Als ik dat scherm zo zie, dan is het bedoeld om gebruikers te verbergen en niet om niet meer aan te melden
  • [quote:74f411b55c="t.bauhuis"]als je Mark heet kan ik me voorstellen dat je account niet meer in beeld verschijnt, die heb je dan uitgezet. Als ik dat scherm zo zie, dan is het bedoeld om gebruikers te verbergen en niet om niet meer aan te melden[/quote:74f411b55c] Dat klopt, maar ik had administrator ook uitgevinkt en die zag ik nog wel. Raar dus. :-?
  • Adminstrator zal wel wat dieper in het systeem verankerd zitten. Anders zou XP geen enkele gebruiker laten zien zodat je nooit meer aan het kunnen melden. Dan had je je topic op een andere pc aan mogen maken
  • [quote:74bedd8280="t.bauhuis"]Adminstrator zal wel wat dieper in het systeem verankerd zitten. Anders zou XP geen enkele gebruiker laten zien zodat je nooit meer aan het kunnen melden. Dan had je je topic op een andere pc aan mogen maken[/quote:74bedd8280] Inderdaad ja. Goed dat dat niet het geval was dus.Heb alleen nog een laptop liggen met een gecrashte hd. :-?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.