Vraag & Antwoord

OS Windows

XP Prof: volumeregeling verwijderd maar wil hem terug!

5 antwoorden
  • grote vraag: hoe doe ik dat? Bij Software staat hij niet meer, bij toevoegen Windows onderdelen saat hij ook niet... Please help!
  • ga naar configuratiescherm>geluiden en audio>pictogram volumen aan vinken.
  • [quote:99139ccaf0="plextor"]ga naar configuratiescherm>geluiden en audio>pictogram volumen aan vinken.[/quote:99139ccaf0] Maar dan zegtie dat de software daarvoor wel geinstalleerd moet zijn. En word ik verwezen naar configuratiescherm>software en daar staat hij dus niet meer bij. Als ik daar kies voor 'windowsonderdelen toevoegen' staat volumeregeling er ook niet bij.
  • Wat staat er bij je audio onderdelen in het Apparaatbeheer. Als er een uitroepteken in staat betekend dat er iets is met de driver. In dat geval het audio apparaat deinstalleren -> windows herstarten -> als het goed is installeerd windows de audio nu opnieuw, zo niet en staat er nog steeds een uitroepteken bij je audio dan installeer je de drivers voor de audio met de hand.
  • [quote:d518a7b08e="ODF"]Wat staat er bij je audio onderdelen in het Apparaatbeheer. Als er een uitroepteken in staat betekend dat er iets is met de driver. In dat geval het audio apparaat deinstalleren -> windows herstarten -> als het goed is installeerd windows de audio nu opnieuw, zo niet en staat er nog steeds een uitroepteken bij je audio dan installeer je de drivers voor de audio met de hand.[/quote:d518a7b08e] Daar staat alles goed. Ik heb laatst een Live Player in de pc gezet ipv de onboard geluidskaart. Toen ik in mijn systray nog steeds de volumeregeling zag (ik dacht dat die bij de onboard hoorde) heb ik deze verwijderd via 'Software'. Nu blijkt dit dus een windows onderdeel te zijn. Ik ga er van uit dat dit niet bij mijn geluidskaart geleverd zit want die drivers werken dus perfect, ook volgens apparaatbeheer. Wanneer ik echter volume wil regelen in 'geluiden en audioapparaten' krijg ik de melding dat hij Sndvol32.exe niet uit kan voeren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.