Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Automatisch systeemherstel XP pro via netwerk

None
6 antwoorden
 • Ik heb een notebook met 1 harde schijf, verbonden met een PC via het netwerk.

  Ik heb een automatische systeemherstel (back-up) gemaakt van de harde schijf van het Notebook. Deze back-up opgeslagen op de harde schijf van de PC. De bijbehorende floppy goed bewaard om daarna systeemherstel goed te kunnen uitvoeren.

  Vervolgens heb ik de gehele harde schijf van het Notebook geformateerd en automatische systeemherstel uitgevoerd met het bijbehorende floppy en de windows XP pro CD-rom.
  Halverwege de installatie vraagt het notebook waar zit je back-up?
  Ik kan een knop aanklikken "netwerk" alleen het netwerk wordt niet gezien, kortom dit werkt niet.

  Wie heeft voor mij de oplossing om toch naar de PC te komen om mijn back-up bestand op te halen naar mijn Notebook.

  Bij voorbaat dank
 • -oeps- verkeerd gelezen :lol:
 • De backup op cd zetten en die vervolgens in je notebook doen. Je zit nu halverwege in installatie en hebt dus nog geen netwerkondersteuning, misschien kan je de installatie afmaken zonder systeemherstel en de gemaakte backup daarna inlezen?
 • Bedankt voor je reactie.
  Het backupbestand (alleen XP Pro + interne drivers) is ca.1,8 gig. Dus meerdere cd's, kan dat?, of vindt er een soort compressie plaats zodat alles op een cd past? Het punt van geen netwerkondersteuning is
  eigenlijk voorspelbaar, toch wordt in het HANDBOEK WINDOWS XP van Academic Service (Ed Bott en Carl Siechert druk 2002) blz 685 t/m 687 aangegeven dat het kan. Als het echt niet kan is dit heel jammer, want erg makkelijk.
 • Ik ken de functie niet, ik weet dus eerlijk gezegd niet wat hier de mogelijkheden zijn, maar indien ze het beschrijven dat het mogelijk is, dan neem ik aan dat ze ook wermelden hoe je die netwerkondersteuning krijgt tijdens de installatie. Ik zal eens zoeken, als ik iets weet hoor je het.
 • Voor zover ik het nu kan vinden dien je gewoon je laptop te installeren waarna je dus een netwerkverbinding hebt, vervolgens herstellen naar een eerder ingesteld herstelpunt en dan verwijzen naar de bestanden zoals die op je netwerk staan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.