Vraag & Antwoord

OS Windows

Automatische herstart na install programma

4 antwoorden
  • Ik heb gisteren software geinstalleerd (bitorrent++). Als ik het programma start en laat open staan dan doet mijn pc steevast een automatische herstart na ongeveer een klein uurtje. Ik ben in de logboeken van foutmeldingen gaan kijken. Er staan bij "toepassing" op het tijdstip van de herstart 3 logboekvermeldingen, geen fouten maar "Informatie". Als ik die open dan kom ik tot de constatatie dat 2 van de 3 vermelding maken van mijn McAfee virusscan en de andere van "diskeeper", een defragmentatieprogramma. Ik heb mijn virusscanner als uitgeschakeld, alsook de diskeeper maar toch doet mijn pc steeds weer een nieuwe herstart als bitorrent open staat.
  • XP? Schakel het automatisch opstarten eens uit: Rechtsklik op deze computer - Eigenschappen - tabblad geavanceerd. Bij opstart- en herstelinstellingen klik je op instellingen. Haal het vinkje weg bij 'De computer automatisch opnieuw opstarten'. Als er nu iets misloopt zal je een BSOD krijgen met een foutmelding.
  • Ik heb gedaan wat je zei marc en er komt dan een blauw scherm met "Driver_irql_not_less_or_equal" Daarachter een hele tralala van getallen... Ook ergens een vermelding van ***alcan5wn.sys***
  • Dat lijkt verdacht veel [url=http://www.usbman.com/oldforum/forum5/messages/795.html]hierop[/url], volgens iemand is [url=http://www.usbman.com/oldforum/forum5/messages/854.html]dit[/url] de oplossing... Schijnt te worden veroorzaakt door een Alcatel USB Modem.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.