Vraag & Antwoord

OS Windows

vxd32v doet apart

4 antwoorden
  • Van een kennisje heb ik een mailtje gekregen met een zg fotobestand. Normaal ben ik niet gek, maar ik zat op een foto te wachten,en heb het geopend. Nou dit was dus geen strak idee, ik kon het helemaal niet open, en zit nu met de gebakken peren. Gelukkig doet mijn xp het nog, maar bij het opstarten krijg ik steeds de foutmelding "vxd32v kan bewerking niet afmaken en stopt dit" Kan foutenraportje sturen maar geeft ook geen oplossing. In het begin heb norton zijn werk laten doen en die haalde als virus dllxw er uit. Is ook verwijderd maar het probleem blijft. Ik vind mijn systeem ook minder stabiel en ben bang dat ik straks tegen een donker scherm aan zit te kijken. Ojaa, mijn kennisje heeft al een brandmail gestuurd, van de sorrie sorrie....maar ik zit er wel mee :( Wie kan me helpen?
  • Waarschijnlijk heeft het virus dat bestand verwijderd. Ik zou ff je belangrijkste gegevens backuppen, en dan die backup ff goed scannen. Doe dan een een herinstallatie van Windows uitoveren op je systeem :wink:
  • Herinstalleren van Windows is erg onverstandig. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.dumaru.y@mm.html
  • Twas een worm dus.. dag,

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.