Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Aan > Bootscreen > VAST :x

None
5 antwoorden
 • Ik heb sinds vanochtend in een keer een raar probleem met mijn pc. Als ik hem aan zet start ie op, maar zodra het bootscreen klaar is, en hij doet alsof hij naar login gaat…. start ie um in een keer opnieuw op….. en begint het verhaaltje weer van vooren af aan………..

  Wat kan ik zelf doen, of zalk naar de winkel moeten???
 • WinXP neem ik aan?

  Je hebt niets aan je systeem veranderd? (Driver van je grafische kaart bijvoorbeeld &c &c).
  Lukt het om in SafeMode (F8 tijdens het opstarten vóór het eerste grafische scherm) op te starten?
 • idd XP

  Ik heb wel eerder gehad dat mijn pc soms zomaar afsloeg, en nadat ik de 2e grafische kaart eruit haalde hij het weer gewoon deed… Verder heb ik de vorige keer toen de pc het nog deed "R-Wipe & Clean" geinstaleerd, en die heeft mijn schijf op een merkwaardige manier (vraag me niet hoe) de lege ruimte op de schijf schoongemaakt, met als resultaat: meer vrije schijfruimte… Mag ik jullie wel vragen hoe? Hoe kan iets wat vrij is van bestanden, vrij gemaakt worden? Zou dit het kunnen zijn… Mijn safe mode werkt wel, maar de volgende keer opstarten… Zelfde probleem…
 • windows opnieuw installeren of terug naar de winkel als je garantie hebt
 • In SafeMode start die wel gewoon op dus. Zie je iets raars in de LOG files?

  Ik vermoed dat de videokaart driver niet geheel lekker meer is. Wat je kan proberen, is onder safemode de drivers van je videokaart verwijderen, en dan normaal opstarten. Lukt dat namelijk, dan [weet je waar de oorzaak lag en] kan je meteen proberen de drivers weer te installeren.
  Heb je nog steeds twee videokaarten in die pc?

  Dat de pc opnieuw opstart, ligt -vermoed ik- aan het feit dat WinXP bij een systeemfout automatisch opnieuw opstart. Als je dat uitzet, kan je de foutmelding bekijken. Ik heb zelf geen WinXP, en weet niet meer precies waar je dat kon uitzetten …

  Anders kan je nog altijd doen wat Gabba zei: Windows opnieuw installeren.

  PS: R-Wipe & Clean haalt gewoon overbodige bestanden weg, niets hokus-spokus.: http://www.r-wipe.com/
  Ik vermoed niet dat het daar aan kan liggen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.