Vraag & Antwoord

OS Windows

IE 6.0 probleem met diverse websites + router

Anoniem
Elroy13
7 antwoorden
 • Sinds een paar weken heb ik een probleem met Internet Explorer 6.0 (SP1) Mijn versie van Windows is XP Pro met SP1. Het configuratiemenu van mijn Edimax router (BR6104W) krijg ik maar gedeeltelijk afgebeeld. Wanneer ik keuze wil bevestigen met Apply gebeurd er niet. Op mijn laptop en een andere PC werkt dat prima.
  Ik merk dat ook verschillende websites niet goed werken. Zo werkt WindowsUpdate niet meer. De pagina blijft steken bij de URL http://windowsupdate.microsoft.com/ met een lege pagina. Ik kan ook niet meer inloggen op de site van ABN-AMRO voor internetbankieren want ik kan de gegevens niet meer bevestigen omdat de OK button niet meer werkt.
  Ik vermoed dat e.e.a. te maken heeft met Java of javascript. Het beveligingsniveau in IE6 is Normaal, Javascript is ingeschakeld. Microsoft VM is geladen even als SUN's java. Dit laatste heb ik pas gedaan in een poging een mogelijk Java probleem op te lossen.

  Ik heb IE6 opnieuw geïnstalleerd nadat ik in de registry heb gezegd dat IE6 niet geinstalleerd is. Windows meldt dan keurig dat IE is verwijderd en na rebooten kan IE6 worden geïnstalleerd…. Alleen hebt probleem blijft.
  Ik zoek een betere oplossing dan heel Windows opnieuw te installeren.
 • Zelfs het raadplegen van Microsoft's knowledgebase gaat niet omdat de drop down boxen niet meer werken. D.w.z. de box opent wel maar de inhoud is en blijft leeg.


  DB
 • heb je systeem herstel al is geprobeert :)
 • Ja, heb ik ook al geprobeerd, maar zonder resultaat. Het probleem is suipend opgetreden. Ik had het eerst niet in de gaten dus mogelijk bestaat het al iets langer. Wanneer is met sfc /scannow alle Windows bestanden laat verifiëren is er ook niets aan de hand. Het reïnstalleren van Internet Explorer 6.0 SP1 vanaf de CD Windows XP Home helpt NIET.(sorry geen XP Pro op deze PC, ik was in de war met mijn andere PC die wel XP PRo heeft).

  De site van de Postbank doet het ook niet meer….
 • oh jammer, maar staan er hele belanrijke bestanden op die computer ander kan je die op een cd-rw zetten en de computer op nieuw installeren met win XP pro anders weet ik het ook ff niet
 • ik wil je graag helpen met je probleem dus ik wil je helpen naar het probleem te gaan zoeken op het internet en je kan natuurlijk ook een andere win op die comp zetten zolang je de belangrijke bestanden maar backupt naar cd of memory pen
 • Ik heb nogmaals IE opnieuw geïnstalleerd en daarna kwam IE zelf met de update pagina voor IE6 SP1. Vervolgens werkte de WindowsUpdate pagina weer en kon ik verder updates weer installeren.

  Ik ben er bijna zeker van dat het probleem zat in een fout van Windows scripting

  DB

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.